Barutana klub Beograd

Čukafest : Objavljen program festivala

Datum objave:27.11.2017

Pročitano:1602 puta

Datum održavanja: 30.11.2017 - 03.12.2017

Lokacija: Beograd

Treći po redu, muzički festival ,, Čukafest" biće održan od 30.11. - 3.12, po prvi put na više lokacija na Banovom Brdu.

 

30. novembar
Prve večeri, posvećene uglavnom klasičnoj muzici, u Galeriji 73, u Požeškoj ulici, sa početkom u 18h, nastupiće Jet Clock hor, zatim Aleksandar Hadži - Djordjević - gitara, kao i Sensartika trio.

 

1. decembar
Drugi dan posvećen je world muzici. U maloj sali KC ,,Čukarica” od 19.30h nastupiće domaći predstavnici amerikane ,,On Tour”, a posle njih gosti iz Španije Austrije i Grčke - Oscar Antoli kvartet, sa uzbudljivom mešavinom mediteranske muzike i džeza.

 

2. decembar
Trećeg dana, u maloj sali KC ,,Čukarica” od 19.30h, na scenu izlazi instrumentalni gitarski fjužn trio Gorana Vučetića, a posle njih, sada već legendarni Vasil Hadžimanov bend.

 

3.decembar
Poslednje veče je namenjeno bluz rok fanovima. Od 22h u kultnom klubu Vox, od 22h nastupiće autentični i energični ,, Lil’ Justin & The BUZZ”.

 

 

Ulaz je slobodan na sve koncerte.

 

Za koncerte u KC Čukarica su potrebne besplatne ulaznice (zbog ograničenog boja mesta) koje se mogu podići na prijavnici KC ,,Čukarica" i klubu ,,Vox” od 20. 11. (maksimalno dve ulaznice po osobi).

 

I ovo izdanje festivala imaće humanitarnu notu. Mole se posetioci da donesu zimske stvari za za decu iz Svratišta.

 

Rezervacija karata na 011 3552678. Rezervacija važi do 24h pre početka koncerta.

 

Festival je revijalnog karaktera. Cilj festivala je afirmacija domaćih autora i izvođača, kao i raznovrsnost muzičkih pravaca, zastupljenih na festivalu. Ideja organizatora je da ulaz na festival bude besplatan, sa ciljem da što veći broj mladih dođe u kontakt sa kvalitetnom muzikom , kao i da ,,Čukafest" nastavi sa postojanjem, kao redovna muzička manifestacija.

 

Festival je projekat umetničkog udruženja ,,Jet Clock”, u saradnji sa Opštinom Čukarica, KC ,,Čukarica", URMUS, SOKOJ i Sekretarijatom za kulturu grada Beograda i Ministarstvom inostranih poslova,- uprava za dijasporu.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :