CTRL ALT DOT: Novi serijal žurki u klubu DOT

Datum objave:11.10.2016

Pročitano:5190 puta

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: Klub DOT

Ove subote DOT predstavlja još jedan serijal žurki koji su pripremili za predstojeću sezonu - CTRL ALT DOT. Verni svom cilju da predstave nešto sasvim drugačije i novo, osvežili su scenu i omogućili klaberima željnim alternativnog provoda da dožive muziku i energiju kakva se retko gde može osetiti van njihovih žurki. U želji da razbiju ustaljen šablon noćnog života dobro poznati dvojac ALTERNATIVA u saradnji sa klubom DOT vam predstavlja prvu u nizu CTRL ALT DOT žurku koja će ove subote ugostiti veliko ime makedonske klupske scene Floodera.

 

CTRL ALT DOT


Inspirisan zvukom elektornske muzike Flooder se posvećuje di-džejingu gde njegovi počeci datiraju od kraja 90-ih. Ono što ovog umetnika motiviše i pokreće je konstantna potraga za različitim muzičkim stilovima eletronske muzike a ono što ga posebno izdvaja i karakteriše je njegov specifičan način miksanja. Kao di-džej imao je priliku da deli pult sa imenima kao što su Carl Cox, Umek, Nina Kravitz, Deetron, Valentino Kanzyani, Stanny Fransen, Robert Dietz, Dan Curtin, Steve Rachmad, Christian Smith, John Selway i mnogi drugi. Uprkos evoluciji tehnologije tokom godina Flooder je ostao veran starom načinu puštanja muzike a to su, naravno, ploče i gramofoni.


Priča o Alternativi nije samo priča o muzici i klabingu, već pre svega priča o jednom sjajnom prijateljstvu momaka koje je spojila upravo muzika. Projekat ALTERNATIVA čine Nemax Jackmill i Kristijan Petrovski, dva momka čiji entuzijazam za klabingom prevazilazi jedino njihova ljubav prema puštanju muzike. Tokom poslednjih godinu dana ovaj dvojac polako ali sigurno ustanovljava svoje čvrsto mesto na beogradskoj klupskoj sceni. Muzika koju puštaju predstavlja mešavinu varijaciju izmedju deep-a i techna pomešanih sa dobrim gruvom progresiv melodija.


Kristijan Šajaković svoju di-džej karijeru počinje 2014. godine psychedelic i downtempo notama. Brzo pronalazeći sopstveni zvuk u nijansama minimal-a i house-a uspostavlja se kao jedan od najperspektivnijih mladih di-džejeva u Beogradu. Uz klub DOT i DBDZ kolektiv u sezoni 2015/16. beleži nastupe sa imenima kao što su David Pher, Matador, Rich NxT, Nusha, Coyu, Paul Ritch, Silicone Soul, Marko Nastić, Zlatnichi kao i mnogim drugim. Trenutno hodajući stazama solo karijere, fokus prebacuje na produkcijski projekat aut_, čija prva izdanja najavljuje na leto 2017. godine.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :