CRUISE PARTY: Proslava petog rođendana 031 REPUBLIC! Ne propušta se!

Datum objave:16.06.2015

Pročitano:4615 puta

Datum održavanja: 27.06.2015

Lokacija: Brod Sirena

Opijajući elektronski zvuk, brod Sirena, Beograd noću i 031 Republic

Krstarenje beogradskim rekama pruža jedinstven osećaj slobode i kada jednom probate, želećete da ponovite sve. Kada slici dodate prizor Beograda noću, izuzetan elektronski zvuk, drage prijatelje, zabavu, zvezdano nebo, opuštenu atmosferu, sigurno nećete propustiti proslavu pete godišnjice organizacije “031 Republic”. Rezervišite subotu 27. jun - za vrhunski muzički događaj na brodu Sirena od 18h do ponoći. DJ-evi Goya, Luka Vuković b2b Ivan Radojević biće zaduženi za dobru zabavu na talasima.

 

CRUISE PARTY: Ne propušta se! Proslava petog rođendana 031 REPUBLIC! | Krastarenje brod Sirena


Okupljanje ljubitelja originalnog elektronskog zvuka se odvija u subotu 27. juna u 18:00 sa Zemunskog keja iza hotela Jugoslavija. Ruta broda se sastoji od vožnje do Zemuna, oko Velikog ratnog ostrva, pored Sportskog centra 25. maj, potom Kalemegdana pa sve do bloka 70 i Ade Međice gde se brod okreće i vraća se natrag, odakle je i krenuo.

 

CRUISE PARTY: Ne propušta se! Proslava petog rođendana 031 REPUBLIC! | Krastarenje brod Sirena


Luka Vuković i Ivan Radojević su među osnivačima organizacije “031 Republic” koja predstavlja sinonim za klupsku scenu Užica, a postaje sve traženija i širom Srbije. Silicone Soul, Umek, Valentino Kanzyani, Cristiana Varela, Marco Bailey su samo neka od imena sa kojima su sarađivali. DJ dvojac sve jače osvaja srca publike širom zemlje, koja ne prestaje sa igranjem dok ne završe set, i tako potvrđuje činjenicu da se kotiraju među vodećim nadama domaće elektronske scene.
Pored Luke i Ivana, za DJ pultom nastupiće Goya, koji iz godine u godinu nastavlja da traži originalni, moderni i minimalni zvuk.


Kako je kapacitet broda ograničen, ukoliko imate dovoljno klaberskog isustva, volite vožnju uz dobre vibracije i dosta đuskanja, nabavite svoje ulaznice na vreme!


U prodaju je pušteno samo 70 ulaznica po ceni od 1500rsd preko DD tickets prodajne mreže (www.ddtickets.rs, Strahinjića Bana 22 i u svim Win Win prodavnicama širom zemlje) do 20. juna.  Od 21. juna cena ulaznice iznosiće 2000rsd.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :