Creative Mornings: Doručak u parku by Gordan Paunović

Datum objave:26.08.2015

Pročitano:6019 puta

Datum održavanja: 28.08.2015

Lokacija: Park kod autobuske stanice, Beograd

Program eventa:

9:00AM Dolazak u park gde posetioci na popunjavaju Icebreaker tagove
9:00 - 10:00AM Zajedno uživamo u doručku i kafi
9:30 - 9:40AM Uvodna reč: Marija Ratković, host@CreativeMorningsBGD
9:40 - 10:00AM Predavanje: Gordan Paunović: Doručak u parku
10:00 - 10:10AM Q&A kratka diskusija
10:10 - 10:30AM Mix, minglovanje i ćaskanje
10:30AM Rastanak i zvanični početak dana

Globalna tema: Action

 

Creative Mornings: Doručak u parku by Gordan Paunović

Doručak u parku

“Najvaznije osmeh, snaći ćemo se za sve drugo”. Kroz malo drugačiji avgustovski CreativeMornings događaj želeli smo da se pridružimo Gordanu i aktivnim sugrađanima koji već danima organizuju humanitarne akcije i različite društvene sadržaje za pomoć izbeglicama koji na putu sa Bliskog istoka prolaze kroz Srbiju. Organizujemo zajednički doručak u parku kod autobuske stanice, jer je najvažnije da se upoznamo sa decom i ljudima koji tamo borave – da podelimo hranu i osmehe i pomognemo im u najvažnijem putovanju – do slobode… Svi su pozvani da provedu avgustovsko jutro u parku i da se kroz razgovor i druženje aktivno priključe borbi protiv ksenofobije i rasizma u Beogradu.

 

Creative Mornings: Doručak u parku by Gordan Paunović


Gordan Paunović DJ, sound artist, novinar. Bavi se elektronskom muzikom od 1989 u okviru Radija B92 i u različitim klubovima u regionu i širom Evrope. Muzički urednik na Radio B92 (1993-1999) i urednik web portala B92 (1999-2004). Svoja razmišljanja o pop kulturi, muzici i društvu objavljuje u brojnim publikacijama kao što su The Wire, Index on Censorship, Face, etc. Izvodio muzičke i soundscape radove na Kunstradio i Ars Electronica događanjima. Aktivan u humanitarnom radu u okviru fondacije Fond B92, ali i inicirao više samo-organizovanih akcija za pomoć migrantima u toku 2015. godine.

Događaj je otvoren za sve. Ohrabrujemo sve zainteresovane da doprinesu humanitarnoj akciji i ponesu doručak, hranu ili/u higijenski i sanitarni material. Molimo da potvrdite dolazak što pre, registracijom na CreativeMornings eventu, ili odgovorom na ovaj mail. Tu smo za sve dodatne informacije.


Mašemo i čekamo vas! I ne zaboravite da navijete sat u petak.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :