CONVERSE RUBBER TRACKS: Veliko finale u Božidarcu! Škrtice, Deca loših muzičara i gosti!

Datum objave:08.05.2015

Pročitano:3877 puta

Datum održavanja: 22.05.2015

Lokacija: Božidarac, Beograd

Pobednici Converse Rubber Tracks takmičenja su bendovi - Këpurdhat, Cloud town, June, Vizija, Raskid 13, Sajzerbiterlemon i Violeta. Osvojili su regionalnu publiku i stručni žiri, a svih sedam žanrovski različitih bendova trenutno vredno radi na svojoj muzici u novosadskom Studiju M u društvu producenata iz zemlje i specijalnih gostiju iz Converse Rubber Tracks studija iz Bruklina.

 

CONVERSE RUBBER TRACKS LIVE: Veliko finale 22. maja u Božidarcu! Škrtice, Deca loših muzičara i gosti!

Converse Rubber Tracks Live održaće se 22. maja u Božidarcu sa početkom u 20h. Tom prilikom nastupiće Škrtice, Deca loših muzičara i dva benda koja su učestvovala na Converse Rubber Tracks takmičenju.

Za “ekspresivni rok” na Converse Rubber Tracks Live-u pobrinuće se sastav Škrtice, koji su pre godinu dana ad hok osnovali muzičari nekoliko kultnih beogradskih bendova. Pored Zorana Kostića Caneta (Partibrejkers), u Škrticama su Kole (Veliki prezir), Boris (Jarboli) i Danilo i Boško (Straight Mickey and the Boyz). U Božidarcu publika će konačno biti u prilici da uživa u novom zvuku koji je mešavima psihodelije, hard roka, bluza i eksperimentalne muzike. Škrtice uvek ističu da ostaju verne i svojim matičnim bendovima.

Deca loših muzičara (DLM) na čelu sa novim pevačem Nenadom Petrovićem nastupiće pored Škrtica u Božidarcu 22. maja. Popularni beogradski fank-rok bend, posle četiri studijska albuma i više od 20 godina postojanja izuzetno je koncertno aktivan. Novi pevač je doneo drugačiju energiju, na koju publika odlično reaguje.

Ljubitelji rokenrol zvuka mogu da uđu besplatno na Converse Rubber Tracks Live ukoliko obezbede na vreme svoje propusnice - narukvice u Converse Shopovima (Knez Mihailova ulica 26, Ušće Shopping Center i Bulevar Kralja Aleksandra 72-74) u sredu i četvrtak, 20. i 21. maja. Jedna narukvica važi za jednu osobu i jedna osoba može preuzeti maksimalno dve. Broj narukvica je ograničen!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :