CONVERSE PHOTO CLASH – PRVI PUT U BEOGRADU!

Datum objave:17.03.2014

Pročitano:4034 puta

Datum održavanja: 01.04.2014

Lokacija: TC ‘’Ušće’’, Beograd

Converse vam sa zadovoljstvom predstavlja prvu od tri najavljene kreativne akcije ovog proleća u Beogradu - Photo Clash. Posle Amsterdama, Londona, Barselone, Pariza, Photo Clash se dešava 1. aprila u Converse prodavnici u TC ‘’Ušće’’, u periodu od 14h do 22h. Biskoteka, Davor Gromilović i FatKid Beni na licu mesta transformišu vašu fotografiju u nešto sasvim drugačije!

 


Akcija Photo Clash odnosi se na sve one koji vole da fotografišu različite urbane ambijente, a poznati vizuelni umetnici: Biskoteka, Davor Gromilović i FatKid Beni na licu mesta rade intervencije na odabranim fotografijama i tako ih pretvaraju u jedinstvena umetnička dela.

Ako želite da budete deo prvog beogradskog Photo Clash-a, važno je da znate da se prijavljujete preko Twittera u periodu od 24 sata pre glavnog događaja, tačnije 31. marta 2014.

 

 

Tvitujte svoju najbolju fotografiju, tagujte @converse i umetnika kog želite da vam clash-uje fotku (@biskoteka, @DavorGromilovic ili @FatKidBeny) uz obavezan hashtag  #clashmyphoto.

 

Na sajtu converse.rs se možete detaljno informisati o svim detaljima, a svi vi koji se nađete  1. aprila u TC Ušeće i poželite da budete deo ove akcije, u Converse radnji će postojati foto kutak gde ćete moći da se fotografišete i odaberete umetnika koji će vam na licu mesta clash-ovati fotku.

 


Zaboravite filtere i kreirajte jedinstveno umetničko delo sa jednim od tri najzanimljivija domaća street art umetnika. Kako biste u svakom trenutku bili u toku pratite Twitter naloge @UrbanBugMagazin i @citymagazine.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :

Exit Live Stream