CONTROL: Masai Warriors ekipa u klubu The Tube

Datum objave:09.10.2015

Pročitano:5532 puta

Datum održavanja: 09.10.2015

Lokacija: The Tube, Beograd

U petak 9. oktobra u Dobračinoj broj 17, klaberi će imati priliku da slušaju sjajne beogradske DJ-eve koji čine sastav Masai warriors. Mnogima je već poznat koncept “Control” žurki, a oni koji nisu imali prilike ih posete, mogu to učiniti već ovog petka. 

 

Masai Warriors oformljen je 2010. godine i od tada njihova popularnost medju domaćom publikom raste. Pet godina nakon osnivanja mogu da se pohvale velikim brojem žurki na kojima nastupaju, kao i zapaljivom atmosferom koju prave na istim. Masai “ratnici” čine jednu uspešnu ekipu, a to su Danijel Čehranov, Vuk Smiljanić, Kimi i Zwein (Nemanja Tankosić I Nenad Jovanović).

 

CONTROL: Masai Warriors ekipa u klubu The Tube | Beograd 2015


Danijel Čehranov je momak koji se već dugi niz godina bavi DJ-ingom kao i produkcijom. Završio je fakultet za produkciju te su vam možda poznate neke od njegovih do sada izdatih traka: Stay mine, In my dreams, Alive. U njegovim setovima dominira deep house zvuk uz sexy vokale i masan bassline.


Kid Kimi je za vrlo kratko vreme zaradio ozbiljnu reputaciju medju publikom i svojim kolegama, iako mu je tek 24. godine. Pravi underground DJ, nikad ne propušta priliku da oduševi prisutne svojim izborom traka. Svoju karijeru je započeo pre nekoliko godina i do sada svirao sa Oxiom, Eric Cloutier-om i Andre Olive-om i mnogim drugim.

 

Vuk Smiljanić, dečko koji se pored mixovanja bavi produkcijom muzike i na njega je veliki uticaj imala hip hop muzika. Kao DJ radio je zajedno sa Kevinom Sandersonom, Butchom, Detroit Swindlom, Traumerom, Tuccillom. Ove godine je izdao traku za Mad Mole Music pod nazivom “Come baby come”.

 

ZWEIN dvojac čine Nemanja Tankosić I Nenad Jovanović. Kao i ostatak ekipe rezidenti su kluba The Tube, gde ih najčešće možete čuti. Prošle sezone pokrenuli su i novi koncept žurki pod nazivom “Infinity” u sklopu kojih su nastupala svetska imena klabing scene kao što su Guy J, Eelke Kleijn i D nox i Beckers.

 

Ulaz će biti slobodan do ponoći, dok će kasnije karta koštati 250 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :