Consecration, Sharks, Snakes & Planes i Remedy na prvom izdanju ROCKAM DORĆOL serijala

Datum objave:21.10.2021

Pročitano:360 puta

Datum održavanja: 30.10.2021

Lokacija: Beograd

PRVI ROCKAM DORĆOL
CONSECRATION, SHARKS SNAKES & PLANES I REMEDY U DORĆOL PLATZU
30. oktobar 2021, 20h

 

Beogradska trojka koju čine Sharks, Snakes & Planes, Consecration i Remedy odlučila je da protrese epicentar Beograda, jer dugo nisu nastupali u svom gradu.

 


Foto: Sharks, Snakes & Planes promo


Sharks, Snakes & Planes su bend koji ne odustaje od ispitivanja okvira grandž zvuka i svakim novim singlom i nastupom dokazuju da granice u ovom žanru zapravo ne postoje. ,,Crni gnoj", ,,Rđavi obarač", "Sound of Sirens" samo su neki od hit singlova nastalih u poslednjih 10 godina, koje će publika biti u prilici da čuje na ROCKAM DORĆOL koncertu poslednje subote u oktobru.

Sharks Snakes and Planes su domaćini ROCKAM DORĆOL serijala koji započinju u Dorćol Platzu, a kao i uvek do sada sa sobom vode ekipu, i to uvek onu koja alternativnu muzičku scenu čini posebnom. U Dorćol Platz stižu sa Consecration i Remedy.


Foto: Remedy promo


Za Remedy, all star bend koji predvodi Nemanja Kojić - Kojot, ovaj nastup će ujedno biti i prva koncertna promocija albuma "Ethiopian Mountains" objavljenog neposredno pred početak pandemije. Kritika kaže da je ,,Remedy" albumom "Ethiopian Mountains" uspostavio nove aranžersko-izvođačke standarde. Predugo se čekalo da publika to čuje i uživo i doživi i energiju i snažne poruke koje ovaj Kojotov projekat nosi.

Consecration je u Beogradu ovog leta održao tek jedan kratki nastup, pa je njihov performans na Rockam Dorćol koncertu jedan vid ekskluzive, uzev u obzir sve okolnosti u kojima u poslednje vreme i muzičari i ljubitelji live nastupa i stvaraju i žive. A kako je jednom prilikom rečeno, koncert benda Consecration je ,,bliski susret sa kosmosom" (Milan Mazinjanin, ,,Pris" portal).

 

Foto Consecration: Jovana Milovanović / Skullcheez

A kosmos kaže: Dorćol Platz, 30. oktobar, Rockam Dorćol!

 

Ulaznice su u prodaji od petka, 22. oktobra, u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara. Cena na veče koncerta, na ulazu u Dorćol Platz, biće 1.200 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :