Klub Barutana Beograd

CONSECRATION: Jedan od najboljih live bendova u Srbiji promoviše peti studijski album!

Datum objave:11.11.2015

Pročitano:4711 puta

Datum održavanja: 13.11.2015

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac, Beograd

Vikend u Božidarcu, u petak, 13. novembra, otvara jedan od trenutno najboljih live bendova u Srbiji, grupa CONSECRATION, koji če tom prilikom promovisati peti studijski album ,,Grob", završni deo trilogije koju čine još i izdanja ,,Cimet" i ,,Univerzum zna".

 

CONSECRATION: Jedan od najboljih live bendova u Srbiji promoviše peti studijski album! | Vračar Rocks 2015

 

,,Univerzum zna” i ,,Grob" su albumi koji se širom regiona definišu kao ,,nešto najuzbudljivije što možete čuti sa domaćih prostora iz domena čvršćih žanrova”. Rad na ovim izdanjima sa čuvenim Aaronom Harrisom (ISIS) i Jamesom Plotkinom samo potvrđuje kvalitet Consecrationa, koji se nadaleko čuo. Consecration su prošle godine nastupali u Zagrebu kao gosti legendarnog sludge/doom benda Neurosis, ove godine su rasprodali klub CK13 u Novom Sadu, otvorili glavnu binu Arsenal festa u Kragujevcu, nastupali na Metal Days festivalu u Tolminu u Sloveniji i nedavnim nastupom na Rock Village festivalu u Banatskom Sokolcu ostavili su snažan utisak na sve prisutne.

 

CONSECRATION | Photo by Aleksandar Zec

Photo by Aleksandar Zec

Consecrationu će se na sceni Božidarca pridružiti THE FATHER OF SERPENTS, bend koji prezentuje svoju viziju punokrvnog doom metala nedaleko od stila koji neguju bendovi kao što su Saturnus, My Dying Bride i Paradise Lost.
Iako su nastali 2014. i predstavljaju relativno nov bend, The Father of Serpents su sastavljeni od muzičara koji su dugo na sceni i čine ga sadašnji i nekadašnji članovi brojnih bendova (The Hell, Tamerlan, Tibia, Scared, ex-Awaiting Fear, ex-Rain Delay, ex-Sacramental Blood, ex-Consecration, ex-Follower, ex-Kramp). U Božidarcu promovišu samizdat EP i nastup im je ujedno i najava prvog dugosvirajućeg albuma koji je planiran za 2016. godinu.


Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).

 

Delimo 3 x 2 ulazinice. Pošalji mail sa na redakcija@urbanbug.net 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :