CONSECRATION i HILL u Božidarcu

Datum objave:16.11.2017

Pročitano:1177 puta

Datum održavanja: 17.11.2017

Lokacija: Beograd

Vračar Rocks, 17. novembar, 21h

 

„Njihova muzika je nešto najuzbudljivije što možete čuti sa domaćih prostora iz domena čvršćih žanrova". Tako kaže kritika. To pokazuje i publika.

Po završetku prolećne mini balkanske turneje na kojoj su obišli Grčku, Bugarsku i Makedoniju i festivalske letnje sezone u okviru koje su posetili Rumuniju i Mađarsku, došlo je vreme i za tradicionalni jesenji koncert grupe Consecration u Beogradu - u Božidarcu, 17. novembra!

 

Consecration + Hill, Božidarac

Pripremajući šesti studijski album, Consecration prave pauzu sa radom u studiju i živim nastupom šetaju kroz celu diskografiju; sa svakog albuma izvlače poneku pesmu koja je obeležila prošlost: „Aux" (2005-2008), „.avi" (2007-2010), trilogija „Cimet" (2011-2013) – „Univerzum Zna" (2013) – „Grob" (2015). ,,Grob" je objavljen na vinilu za zagrebački Geenger Records i pobrao je sjajne reakcije medija i publike.

Ako prošlost diktira budućnost, „Tvin Piks" i „U Karkosi" su dva singla koji najavljuju novi materijal. Radni naziv za šesti album je ,,Plava Laguna".

Uz specijalno osvetljenje i prilagođen razglas, publika Vračar Rocks-a će biti u prilici da intenzivnije doživi ovaj bend, čak iako ih je već gledala u ovom kultbom beogradskom prostoru.

Sa grupom Consecration nastupiće i Hill - duo osnovan u Beogradu 2015. godine. Čine ga Darko Marinković (bubnjevi) i Aleksandar Apostolovski (bas i sintisajzeri). Muzika koju stvaraju temelji se na stoner i sludge zvuku sa primesama noise, drone i psychedelic elemenata.


Ulaznice po promotivnoj ceni od 500 dinara dostupne su u Felix Shopu
(TC Sremska, I sprat).

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :