CONNECTED: Ženski techno kvartet u Barutani!

Datum objave:07.06.2017

Pročitano:3938 puta

Datum održavanja: 24.06.2017

Lokacija: Barutana

Lea Dobričić predstavlja treću po redu žurku novog serijala CONNECTED koja će se desiti 24. juna u Barutani, a pored nje nasutpiće i Nakadia, Nusha i Nevena Jeremić. 

 

 

Naša najpoznatija di- džejica i techno diva Lea Dobričić nastvlja da se povezuje sa publlikom i širi pozitivnu energiju. Ideja ove mlade i harizmatične prve di džej dame Srbije je da se kroz svoju muziku zbliži sa publikom i da zajedno šire ljubav i pozitivan vajb. Uvek posebna, svojim nastupima izaziva intenzivne emocije i vrhunski doživljaj muzike. Kao i uvek pružiće vam priliku da celu noć uživate u jedinstvenom gruvu njenih besprekornih setova i doživite još jednu noć za pamćenje.

Ovo je treća nizu žurki serijala CONNECTED u okviru koje će Lea ugostiti mnoga velika imena ali i promovisati mlade i neafirmisane talente u usponu kako to ona inače i čini. Ovaj put kao pravi ženski techno kvartet pored nje nastupaju, Nakadia, Nusha i Nevena Jeremić.

NAKADIA važi za jednu veoma moćnu devojku sa Tajlanda koja je u svojoj zemlji isprovocirala pravu techno revoluciju a zatim nastavila istim tempom ka Berlinu, Ibici i ostalim važnim gradovima svetske muzičke scene. Ona je vrhunski umetnik koji drma dance floor-ove svojom bombastičnom energijom, neprikosnovenim mixovanjem i bezkompromisnom selekcijom jakog gruva.

 


NUSHA
je još od malena u muzici, a svoju DJ karijeru započela je 2007. i za veoma kratko vreme je stigla do momenta kada deli DJ pult sa velikim imenima poput Dubfire, Solomun, Green Velvet, Monika Kruse, James Zabiela... Pored DJ karijere takodje je postavila visoke standarde svoje produkcije izdanjima za lejblove Defected Records, Suruba X, Crossfrontier Audio i 1Trax. Nusha je poznata da kroz svoje setove uvek predstavlja nešto novo i iz tog razloga njena karijera neprestano raste.
 


LEA DOBRIČIĆ
svoju muzičku avanturu započela je 2005. godine, a od tada njenu karijeru krase brojna zavidna dostignuća. Svojom harizmom, talentom i marljivošću izazvala je pravi boom poslednjih nekoliko godina nastupajući u većini prestižnih klubova i festivala u Evropi i šire. Vrti zarazni mix deep housea, tech housea, minimala i techna, čime osvaja publiku gde god se pojavi. Preciznom tehnikom i neverovatnom elegancijom na jedinstven način donosi svežinu i neverovatnu energiju. Uvek posebna, svojim nastupom izaziva snažne emocije i vrhunski doživljaj muzike.

 

 

NEVENA JEREMIĆ od samog početka svoje karijere gradi specifičan zvuk po uzoru na francusku i rumunsku elektronsku scenu. Ova mlada, ali već dosta popularna DJ-ica beogradske underground scene svoju inspiraciju pronalazi u jednostavnosti i minimalizmu koje pretače u svoje setove. U svom muzičkom stilu, Nevena kombinuje hipnotišuće melodije i mračniji, odsečan gruv.

 
Više informacija na Facebook eventu. Svoju ulaznicu možete kupiti po ceni od 690 dinara regularna i VIP 990 dinara na svim GIGS TIX i Eventim Serbia prodajnim mestima.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :