CONNECT: Na šta prvo pomisle hrvatski hoperi kada dolaze u Beograd?

Datum objave:21.02.2015

Pročitano:5849 puta

Datum održavanja: 04.04.2015

Lokacija: Mikser House, Beograd

Jedan od najpopularnijih hip-hop sastava, hrvatska grupa Connect 4. aprila nastupiće u Beogradu. Nakon odličnog koncerta 2013. godine, ovog aprila, hrvatska ekipa nastupeće pred beogradskom publikom u Mikseru. Uz gosta iznenađenja koji nam sa grupom Connect dolazi iz Zagreba, nastupiće i SAJSI MC.

 

CONNECT: Na šta prvo pomisle hrvatski hoperi kada dolaze u Beograd? | Mikser House | Beograd | 2015

 

- “Mi smo čuli da su čke beogradske totalno poludile i da bi sve htjele malo rakije, eksere i thc” tako da nas prvo na to asocira, pozdrav Gazda Paji”, uz smeh započinju razgovor članovi grupe Connect.

 

- Iskreno prvo nas asocira na lepe žene jer Beograd ih je pun. Inače Beograd glasi za najluđi grad gde nema loših dana kad je noćni život u pitanju, takav dojam smo i mi dobili, tako da nas beogradski noćni život svakakoasocira na duge pijane noći i vrhunske žurke.

 

- Beograd prvenstveno pamtimo po super provodu, dobrom društvu i odličnoj hrani. Svaki put kada dođemo naši prijatelji nas jako lepo ugoste i stvarno se svaki put kvalitetno provedemo tako da se radujemo svakoj novoj poseti Beogradu kako poslovno tako i privatno. Stvarno naša iskustva su fenomenalna, pogotovo što se tiče naših dosadašnjih koncerata pred Beogradskom publikom koji su bili prelepi u smislu ljubavi i pozitivne energije koju smo dobili, tako da nestrpljivo isčekujemo naš idući koncert u Mikseru.

 

Domaćića momcima iz grupe Connect, 4. aprila u Mikseru biće popularna beogradska klaberka SajsiMC, a o gostu iznenađenja možemo još samo da nagađamo jer kako kažu “najradije bi sa kolegama sa kojima imaju zajedničke posme - VIP, Struka, Rasta, Coby, Zli Tony i Zemlja Gruva”.

 

Karte od danas u pretprodaji - prvih 100 karata po ceni od samo 400 dinara preko Gigstiksa u Mikseru i knjižarama Vulkan.

Factory Wonders Team


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :