Concrete DJz: EDIT:TEHNO na Groznoj deci

Datum objave:23.06.2016

Pročitano:4453 puta

Datum održavanja: 24.06.2016

Lokacija: Les Enfants Terribles

Kako je leto i zvanično počelo, sunce i lepo vreme su znak da počinje open air serijal žurki, tako su ljudi iz dve organizacije, jedne malo starije - EDIT:TEHNO i jedne malo mlađe - DFL, rešili da vas obraduju jednim događajem u petak 24. juna na lokaciji kluba Les Enfants Terribles. Za one koji ne znaju, klub se nalazi u Bulevaru vojvode Bojovića broj 5, kod Kule Nebojša. 

 

Edit:Tehno

 

Dobro poznata ekipa Concrete DJz u sastavu Mita, Luka i Bojan, posle dužeg vremena ponovo rade svoj projekat EDIT:TEHNO ovog puta na novoj lokaciji. Za sve ljubitelje i poznavaoce ovog muzičkog sastava kao i pratioce i one koji će to tek postati, ovo je odlična prilika da na jednom mestu čuju svoje miljenike koji su specijalno za ovu priliku spremili neke stare dobre trake kao i nešto sasvim sveže i novo. 

 

Žurka počinje u 23 sata i trajaće do ranih jutarnjih časova. Cena ulaza je 300 dinara, a sva dešavanja u vezi događaja kao i daljih aktivnosti momaka iz Concrete sastava kao i dve organizacije i samog kluba možete pratiti na edit-tehno.net i Facebook strani DFL.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :