CONCRETE DJz - Dead End EP - Mocha Records 001

Datum objave:05.06.2007

Pročitano:3579 puta

Label info:
 
Mocha Records Digital nastao je potrebom Concrete Dj'z da predstave svoje viđenje i pristup kada je reč o minimalnijem, melodičnijem i sporijem technu. Sa ogromnim iskustvom u DJ-ingu i produkciji ovi momci donose četiri nove trake, koje će zasigurno osvežiti minimal-techno scenu. U osnovi to je techno spakovan u neverovatne melodije i sa mnogo detalja. Ovo izdanje ima veliku podršku artista sa naših prostora, kao i ljudi izvan granica naše zemlje..Kobaya, Marko Nastić, Subotić, Shirfy, Zoran, Dave The Drummer  i Mladen Tomić samo su neka od imena koja podržavaju Mocha projekat..
 
Tracks:
 
Obssesion - briljantni i melodični neo-tranceom inspirisan techno. Nakon fino izvozanog početka sa solidnom ritmikom i naelektrisanom bass linijom, uleću napolitanski kordovi.. Zaista sveže! Gang Related - na uvo mračna, minimalna vožnja sa veoma finim preokretima! ... Momci pokazuju svoju mračnu stranu! Perspective - traka koja te zaista vodi u neke druge krajeve. Počinje sa super  melodičnom, ludački stilizovanom synth-linijom i odiše prelepim i mirišljavim  kordovima i to sve zajedno stvara neprikosnoveno sonično iskustvo! Veoma duboko! Letnje noći sačinjene su od ovoga!
Screwdrivin' - ime igre: minimal techno! Detroitske melodije sreću se sa švedskim  ritmom i povrh svega - zvuk prezentovan u boji: SiVa! I naravno, opet sve spakovano u  hibridnu produkciju!! Očekujte sveže tunove i slušljive techno zvukove na srpskoj Mochi! Čekirajte na : www.trackitdown.net
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :