Color Your Mind Festival na Dorćol Platz-u

Datum objave:12.08.2019

Pročitano:573 puta

Datum održavanja: 16.08.2019 - 17.08.2019

Lokacija: Beograd

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da posetite prvi festival u Beogradu inspirisan Holi festivalom – Color Your Mind Festival, koji će se ove godine održati 16. i 17. avgusta na beogradskom Dorćol Platz-u (Dobračina 59a).

Posetioci Color Your Mind Festivala će ove godine biti u prilici da prvi put u Beogradu prisustvuju spektaklu koji se u svetu održava svake godine – bacanju boja uz sjajan zvuk poznatih domaćih i internacionalnih DJ-eva.

 U petak 16.08. posetioce će, od 18h pa sve do 02h, kroz svet elektronske muzike voditi DJ-evi: I’gor, Sumatran, Doo i Valesuschi – producentkinja i DJ iz Čilea, koja trenutno živi u Rio de Janeiru-u, a u Beograd dolazi po prvi put.

U subotu 17.08. takođe od 18h do 02h ponovo sjajan line up u bašti Dorćol Platza, očekuju vas: Memet, lelú, I’gor b2b Little Lu i Demuja – austrijski DJ i producent koji je uveo Soul u svet Deep Disco-a i Raw House-a. Sa istorijom puštanja na prostorima od Tokija do Tunisa, Meksika do Melburna, New Yorka ili Holandije, napokon dolazi i u Beograd.

Ovo je prvi Color Your Mind Festival na Dorćol Platzu i to ne samo na Dorćol Platzu, već i u Beogradu. Sugrađani nisu do sada imali prilike da prisustvuju spektaklu elektronske muzike koji je u svetu poznat još i kao Festival boja ili Festival ljubavi, a Holi zapravo predstavlja drevni religijski hinduistički festival.

Karte su u pretprodaji putem website-a kao i u svim Vulkan knjižarama, po ceni od 800rsd. Uz kupljenu kartu, na ulazu se dobijaju 2 kesice boja, koje nam stižu pravo iz Indije!

Čekamo Vas da obojimo ovo leto i najčuvenije dvorište u gradu – dvorište Dorćol Platza!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :