Collab is to Co-Work by Marko Radenković: Sarađivati, ne takmičiti se!

Datum objave:24.07.2015

Pročitano:4414 puta

Datum održavanja: 29.07.2015

Lokacija: Nova Iskra

Pitali smo Marka da nam ispriča kako izgleda zajednički rad u oblasti kreativnog poslovanja. Da bi nam slikovito odgovorio, Marko će nam predstaviti Novu Iskru koja je više od prostora za zajednički rad – kroz prizmu kreativnog poslovanja i saradnje. Nova Iskra promišlja, inicira, razvija, dizajnira i realizuje različite angažovane, edukativne i programe društvenog razvoja i Marko će ispričati priču o radu i prijateljstvima koja stoje iza svega, kao i o budućnosti ovih koncepata. Kroz fokusiranje na domen kreativnog poslovanja, naučićemo više o mogućnostima ostvarenja uslova za kvalitetne i uspešne saradnje između kreativne sfere i kompanija, uz medijaciju iskusnog tima Nove Iskre.

 

Collab is to Co-Work | Predavanje Marko Radenković | Sarađivati, ne takmičiti se! | CreativeMornings

Marko Radenković


Marko Radenković je uspešni beogradski producent, diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, na menadžmentu i produkciji u pozorištu, radiju i kulturi, gde je angažovan kao saradnik na predmetu Menadžment u kulturi. Jedan je od osnivača Festivala Internacionalnog Studentskog Teatra – FIST na Fakultetu dramskih umetnosti. Učestvovao je u organizaciji brojnih kulturnih događaja u Beogradu: 45. Oktobarski salon, bio asistent tehničkog direktora 40. BITEF Festivala, kao i izvršni producent na ceremoniji otvaranja Evropskog prvenstva u košarci Eurobasket 2005. Producent je Laserskog samita jeftine grafike i Side Effects Print. Ko-autor I generalni menadžer projekta dizajn inkubatora Nova Iskra.

Nova iskra


Nova iskra je jedinstveno mesto susreta vodećih kreativnih profesionalaca, i kompanija otvorenih ka inovativnim pristupima poslovanju i razvoju proizvoda. Grupa menadžerai preduzetnika u kulturi sa raznolikim, decenijskim iskustvom u lokalnim, regionalnim i međunarodnim projektima razvila je jedinstvenu platformu koja integriše tri glavna nivoa aktivnosti - pionirsku coworking inicijativu u regionu Jugoistočne Evrope; inovacionu platformu koja obuhvata edukativne programe i lokalne i međunarodne projekte iz polja kreativnosti, inovacija i društveno odgovornog dizajna; i konačno, usluge i trening programe iz domena kreativnog poslovanja, koji su namenjeni savremenim kompanijama i klijentima, dizajnerima i preduzetnicima. Nova Iskra coworking segment podržava mlade profesionalce iz različitih sfera dizajna pružajući im na korišćenje kompletno opremljeni radni prostor, po izuzetno povoljnim uslovima.

Predavanje je otvoreno za sve, ali vas, zbog ograničenog broja mesta, molimo da potvrdite dolazak što pre, registracijom na CreativeMornings eventu, ili odgovorom na ovaj mail. Tu smo za sve dodatne informacije.
Mašemo i čekamo vas! I ne zaboravite da navijete sat u utorak...

 

Program eventa:

9:00AM Otvaraju se vrata i posetioci na ulazu popunjavaju Icebreaker tagove
9:00 - 10:00AM Zajedno uživamo u doručku i kafi
9:30 - 9:40AM Uvodna reč: Marija Ratković, host@CreativeMorningsBGD
9:40 - 10:00AM Predavanje: Marko Radenković: Collab is to Co-Work
10:00 - 10:10AM Q&A kratka diskusija
10:10 - 10:30AM Mix, minglovanje i ćaskanje
10:30AM Rastanak i zvanični početak dana

Globalna tema: Collaborate


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :