Cleric i Stigmata u Drugstore-u 28. aprila

Datum objave:08.03.2018

Pročitano:2410 puta

Lokacija: Drugstore, Beograd

Mančesterski di-džej i producent Cleric i nemačka tehno legenda Stigmata, stižu u beogradski klub Drugstore, 28. aprila. Ovim bukingom biće obeleženo tačno godinu dana postojanja Modular Journey serijala događaja, a di-džej podrška večeri biće TKNO i Miles Nitch.


Misteriozni mančesterski di-džej i producent Cleric aktivan je od 2012. godine. Do sada je muziku izdavao za velike svetske etikete kao što su Arts i Figure, a, osim toga, i sam je predvodnik Clergy izdavačke kuće. Slavan po atmosferičnosti i oštrini zvuka koji producira, Cleric opisuje svoju muziku kao sredstvo za prenos emocija na druge.

 


Stigmata je aktivan na sceni još od devedesetih, kada je upoznao i počeo da sarađuje sa Chris Liebing-om. Osim osnivanja zajedničke etikete, Stigmata je učestvovao u brojnim projektima sa legendarnim svetskim di-džejem, a njegova produkcija i danas evocira uspomene na zlatne tehno godine.


Rezidenti serijala TKNO, koji će predstaviti svoju etiketu Tauten, i Miles Nitch kao predstavnik nemačke agencije Modular Source, takođe će nastupiti na ovom događaju.

 


Modular Journey žurke, iza kojih stoje Tauten i buking agencija Modular Source, organizuju se u Srbiji i Nemačkoj. U Beogradu smo na njima slušali imena kao što su Keith Carnal, Stigmata, Regal i SHDW & Obscure Shape.


Prvi promotivni kontigent ulaznica za rođendanski Modular Journey, po ceni od 490 dinara, u prodaji je od srede, 7. marta, dok traju zalihe. Nakon što se rasproda prvi kontigent, karte će poskupeti na 690 dinara, a od 1. aprila njihova cena će biti 990 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :