Članovi Beyond House kolektiva ove subote u Pančevu (DELIMO KARTE)

Datum objave:11.01.2017

Pročitano:5581 puta

Datum održavanja: 14.01.2017

By:Dragana Joksimović

Lokacija: Apolo, Pančevo

Grupa zaljubljenika u elektronsku muziku „All Stars Alliance Pančevo” ove subote organizuje svoju prvu žurku u novoj godini. U dvorani „Apolo”, lokalnog Doma omladine, te večeri će se predstaviti Dušan Predojević Doo i Nikola Vemić, članovi kolektiva „Beyond House”.

 

ASAP / Foto: Marko Edge Obradović

ASAP žurka / Foto: Marko Edge Obradović

 

Bojan Ristović poznatiji kao Boca Vasionski, otvoriće veče tog 14. januara. Svojevrsnom kombinacijom različitih muzičkih stilova, on će pokazati kako se izlazi iz klišea žanra, u dvosatnom DJ setu koji će početi u 22 sata. Pijanista od ranog detinjstva i inženjer zvuka po struci, biće savršen izbor za poletanje u veče prepuno raznovrsnog zvuka.

 

ASAP - Nikola Vemić


Od ponoći, Nikola Vemić i Dušan Predojević Doo, gosti ASAP-a i zvezde večeri, preuzeće kormilo. Članovi organizacije „Beyond House” - česti za dekovima što underground žurki, što velikih festivala - delom će se predstaviti sa ploča, vraćajući se muzičkim korenima u svom prepoznatljivom detroit house maniru.

 

ASAP - Doo


Nakon dočeka Nove godine uz gostovanje holandskog DJ-ja Interstellar Funk, okrenuće se Pančevu i pred odabranom publikom pokazati da njihove žurke uvek obiluju dobrom muzikom.


Veče će zatvoriti b2b DJ-jeva muzičkog kolektiva i serijala žurki „VHS Sex Tapes”. Tom prilikom oni će se prilagoditi velikom prostoru dvorane „Apolo” i lokalnoj publici predstaviti selekciju najbolje muzike po njihovom mišljenju. Nastao tokom 2011. kao kućna žurka, „VHS Sex Tapes” je poznat brend koji uspeva da ostvari intimnu atmosferu u svakom prostoru.

 

Za vizuelni ugođaj publike januarskog ASAP-a pobrinuće se Žarko Dakić poznatiji kao VJ Ж.


„All Stars Alliance Pančevo” postoji od 2014. godine, i okuplja Pančevce i Pančevke na različite načine uključene u svet elektronske muzike. DJ-jing, vizuali, dizajn, marketing i menadžment događaja, samo su neke od oblasti kojima se bavi ova svestrana ekipa. Od ove klupske sezone, ASAP je za svoje događaje počeo da bukira neka od najznačajnijih imena domaće scene elektronske muzike, a uspešnu saradnju sa pančevačkim Domom omladine nastavlja i u 2017. godini.
Prva žurka ASAP ekipe u 2017. godini, nastoji da prevaziđe žanrovske podele i pokaže da nije bitno koji se žanr „pušta”, već kakvu energiju proizvodi muzika. DJ-jevi ove ASAP večeri predstaviće se i sa gramofona i plejera, vraćajući se korenima elektronske muzike.

 

ASAP žurka


Karte za ASAP 14. januara moći će da se kupe na ulazu u „Apolo” po simboličnoj ceni od 200 dinara pre i 300 dinara nakon ponoći. Više informacija može se pronaći na zvaničnom „Fejsbuk” događaju.

Delimo 2 kompleta karata za ovu žurku! Pošalji nam mejl na adresu redakcija@urbanbug.net uz napomenu „Karte za ASAP sa Beyond House ekipom” i u tekstu mejla nam ostavi svoje ime i prezime. U petak popodne izvlačimo dva dobitnika po 2 karte. Vidimo se na ASAP-u!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :