Citizen Kain 1. aprila u KC Gradu

Datum objave:08.03.2017

Pročitano:4802 puta

Datum održavanja: 01.04.2017

By:Dragana Joksimović

Lokacija: KC Grad

Organizacija iz Beograda – trenutno u pažnji javnosti zbog bukiranja Arila Brikhae za Drugstore 7. aprila – upravo je objavila još uzbudljivih vesti. U KC Gradu, 1. aprila, njihov gost će biti francuski DJ i producent Citizen Kain. S idejom da veče učine još posebnijim, „Music Reactions” će zatvoriti vrata žurke nakon tristotog gosta. Žurku za 300 najsrećnijih klabera uvećaće i lokalna podrška večeri Ewox i TKNO.

 

Citizen Kain / Foto: Sebastian Lugand

Citizen Kain / Foto: Sebastian Lugand


Sofija, Pariz, Budimpešta i... Beograd - neke su od narednih destinacija francuskog DJ-ja i producenta Citizen Kaina. Dobro poznat po žanrovskoj neodredivosti – Kain pravi oštar i moderan tehno spreman da udari pravo u emocije. Od rejv 90-tih u Francuskoj, pravo iz punk faze, zaljubio se u elektronsku muziku, a trenutno kupi više pažnje nego ikada dobrim izdanjima i žurkama širom sveta. I dalje, njegovu muziku je skoro nemoguće definisati – ali je sigurno da zadržava neophodno: jak ritam i „keči” melodije.

Tik pre Kaina, noć će početi pod budnim okom Ewoxa. Rođeni Beograđanin – Uroš Radenković, počeo je svoju karijeru kao deo tima koji je pravio „Electric Factory” radio emisiju. Delio je dekove sa mnogim internacionalno poznatim DJ-jevima kao što su Robert Babicz, Jeff Mills, Dave Clarke, Carl Craig, Marshall Jefferson, „Thiefschwarz”, Terence Fixmer…

 

Ewox

Ewox


Od 2002. Ewox je svirao u skoro svim bitnijim Ex-Yu klubovima i nekoliko internacionalnih kao što su „Melkweg” i „De Balie” u Amsterdamu, „Las Palmas” u Roterdamu, „Friche La Belle de Mai” u Marseju, „A38” u Budimpešti, „BIT Teatergarasjen” u Bergenu, „Black Box” u Sofiji...

 

TKNO

TKNO

Posle Ewoxa i Citizen Kaina, srpski DJ Robert Žigrai to jest TKNO zadužen je za zatvaranje. Osnivač etikete, producent, organizator žurki i DJ pokazaće ono što zna najbolje tokom dva poslednja sata žurke. Inspirisan tehno majstorima kao što su Chris Liebing, Adam Beyer, Jeff Mills i Len Faki, Robert je počeo da prikuplja ploče i svira u malim klubovima sa svojim najboljim prijateljem. U solo projekat TKNO upustio se 2013. godine i, kao što ime kaže, potpuno se posvetio tehnu. Prepuni klubovi, plesni podijumi koji gore i ogromna baza fanova dokaz su da je on jedno od najželjenijih srpskih tehno imena danas. Krajem 2014. godine otpočeo je rad na „Tauten” etiketi, koja je platforma za promovisanje širokog spektra talenata. Njegova posvećenost poslu značajno utiče na dobijanje brojnih nastupa u raznim delovima Evrope, ali takođe pravi svoje žurke. Sledeća velika biće „Modular Journey”, i desiće se u „Drugstoreu” 28. aprila.

 

Prvi kontigent karata za žurku sa Citizen Kainom, Ewoxom i TKNO-m, dostupan je već sada po ceni od 800 dinara. Na ulazu, preostalih 150 karata prodavaće se po ceni od 1000 dinara. Više informacija o žurci pronađite na „Music Reactions” „Fejsbuk” stranici i zvaničnom „Fejsbuk” događaju večeri.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :