Cirkobalkana 2017: Međunarodni festival cirkuskih organizacija u dvorištu stare Ciglane!

Datum objave:04.09.2017

Pročitano:2312 puta

Datum održavanja: 11.09.2017 - 17.09.2017

Lokacija: Stara Ciglana

Peti po redu festival savremenog cirkusa “Cirkobalkana” dogodiće se u Beogradu u periodu od 11.9. do 17.9. 2017. pre nego što se preseli u Zagreb kao i prethodnih godina. Festival se od ove godine uselio u sopstveni cirkuski šator, koji ćemo podići početkom septembra u Staroj Ciglani, u Višnjičkoj banji.

 

Tokom festivala biće više programa. Glavni program koji broji čak pet cirkuskih predstava, umetnika iz različitih država; dečiji program u prepodnevnim časovima; kao i tribine tokom kojih će umetnici regiona i šire moći da se predstave i uporede iskustva. Takođe bismo izdvojili i obavezni program radionica cirkuskih umetnosti, koji i ove godine dovodi priznate stručnjake koji će tokom 3 dana raditi sa zainteresovanima.

 

Cirkobalkana

 

Organizatori festivala Cirkusfera (SRB) i Cirkorama (HR) sa ponosom podižu svoju kuću - crveni cirkuski šator. Ovo je prva godina da će se festival dešavati u sopstvenom šatoru, za koji su se godinama skupljali novci. Napomenuli bismo da je deo novca sakupljen preko crowdfunding sajta. Tako da je finalizaciju ove (za nas ogromne) kupovine pomogla
sama publika festivala kojoj se još jednom zahvaljujemo i jedva čekamo
da ugostimo ponovo.

 

Više o festivalu pogledajte na http://www.cirkobalkana.org/2017/en/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :