Chorbika Masterclass w. Zombies in Miami @KCLab

Datum objave:15.05.2019

Pročitano:1665 puta

Datum održavanja: 16.05.2019

Lokacija: Novi Sad

Novosadska publika će imati jedinstvenu priliku da prisustvuje i učestvuje u muzičkom Masterclass-u poznatog tehno dvojca iz Meksika uz lokalnu podršku svetski prepoznatog Laga .

 Zombies in Miami će otvoriti vrata posetiocima u svoj muzički univerzum gde će nas upoznati sa svojim live performansom, načinom na koji to rade, instrumentima koje vole i kojima vladaju.

Zombies in Miami su dvojac iz Meksika koji čine Canibal & Jenouise, rezidenti festivala poput Burning Man-a. Njihova muzika je hibrid tehna i roka, nekada i mračnih tonova, ali opet dosta melodična i uvek savršena za dancefloor.

Zombisi su u svetu podrzani od faca elektronske scene kao sto su: Michael Mayer, Marvin & Guy, Superpitcher, Rebolledo, Matias Aguayo, Jeniffer Cardini, Tim Sweeney, Roman Flugel, Maceo Plex i drugi.

Sa druge strane, odrastajući na turbolentnom Balkanu Miloš Martinov, poznatiji kao Lag razvija unikatni pogled na svoju ekspresivnost koristeći elektronsku muziku kao kanal njegovog kreativnog izražaja. Prepoznatljiv po izlomljenom ritmu i karakterističnom gruvu ovom prilikom pričaće o svojim tajnama za davanje života ritam deonici, kao i drugim trikovima kojima začinjuje i stvara pokret u svojim numerama

Prijave obavezne putem linka

 

Facebook event


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :