China Town: Kung Fu Techno pravi lom u gradu!

Datum objave:03.11.2016

Pročitano:4996 puta

Datum održavanja: 26.11.2016

By:Tijana Ristić

Lokacija: Magacin Depo

Već dobro poznat koncept žurki China Town nakon kraće pauze ponovo se vraća i pravi lom! Najbolja domaća ekipa tehno scene ponovo se okuplja u ludnici kineske četvrti – Depo Magacinu, 26. novembra sa početkom u 23h i priprema vam pravu tehno lomljavu! Majstori svog zanata TKNO, Kristina Lalić, Bojan Vukmirović, Luka Concrete i Peter Portman zapaliće Depo uz još jedan scenski spektakl koji organizatori obećavaju.

 

China Town

TKNO je umetnik, producent, di-džej i osnivač poznate etikete Tauten. Njegove trake vrteli su velikani kao što su Carl Cox, Richie Hawtin, Oxia, John 00 Fleming, Nick Warren i drugi.

Kristina Lalić je jedna od naših najkvalitetnijih ženskih di-džejeva i producenta. Sarađivala je sa velikim imenima domaće i strane techno scene kao što su Machine, Salar, Steffen see Baumann, Ambivalent, Matt Hardinge, Shinedoe i mnogi drugi.


Concrete DJz / Bojan Vukmirović & Luka Concrete ekipa koja 2003. osniva organizaciju, koja je do danas odgovorna za veliki broj žurki za pamćenje. Nastupaju širom Srbije i regiona, ali i u Engleskoj, Velsu, Brazilu… Njihov stil je techno, varirajući od mračnih bitova do pumpajućih ritmova kroz koje se prožimaju različiti elementi melodija, kombinujući zvuk u moćni i inteligentni mix. Kao producenti, njihovo prvo izdanje izlazi 2006. godine na etiketi Betamax Recordings. Ubrzo nakon toga sledi preko 20 vinil izdanja na dobro poznatim etiketama.

Peter Portman je pobednik ovogodišnjeg Burn Residency takmičenja, a neka od imena sa kojima je radio rame uz rame jesu Ten Walls, Nick Curly, Philipp Straub, Bono Goldbaum i mnogi drugi.

Ulaznice za ovaj događaj možete nabaviti po ceni od 500 dinara na svim DD tickets prodajnim mestima ili putem linka: http://bit.ly/2dOZTad.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :