Klub Barutana Beograd

Charles Fenckler 3. novembra na 20/44

Datum objave:12.10.2017

Pročitano:3809 puta

Datum održavanja: 03.11.2017

Lokacija: 20/44

Velika REACT žurka u beogradskom klubu Drugstore tek je prošla, a Music Reactions organizacija već je najavila svoj naredni događaj!

Trećeg novembra, na beogradski splav 20/44, stiže Francuz Charles Fenckler. Ovom prilikom on će odsvirati all nighter, a slušaćemo ga od 11 uveče do 6 ujutru.

 

Charles Fenckler

Čarls Andre aka Charles Fenckler je mladi francuski producent i jedno od najnovijih otkrića renomirane škotske izdavačke kuće – Soma records, osnovane od strane legendarnog dvojca Slam, 1991. godine. Od ranog uzrasta Charles je bio predan muzici da bi tokom vremena sazreo i raširio krila kao producent savremenog tehnoa u koji ugrađuje lična osećanja i emocijama oslikava trake za koje inspiraciju crpi iz muzike koju prave Ø [Phase], Skudge, Shed...

Fenckler je integralni deo nove generacije talentovanih evropskih producenata i kao dete post-rejv pokreta živi u svetu u kome elektronska muzika ne prolazi golgotu i potpuno je prihvaćena od strane društva. Animiran ovim progresivnim motivacijama Charles ne traži uzore i teži da se izdvoji sopstvenim stilom. Trud koji je ulagao konstatno stvarajući i napredujući kao producent u poslednjih nekoliko godina biva nagrađen, njegove trake se mogu čuti na svim najznačajnijim tehno smotrama – od Awakenings-a do Weather Festival-a, ali i u klubovima poput Berghain-a, Verboten-a, Le Rex-a, Sub Club-a, Spazio Temp-a i td. Ovakav uspeh ne bi bio moguć da njegov kvalitet nisu prepoznali i svesrdno podržali titani tehno scene poput: Jeff Mills-a, Adam Beyer-a, Josh Wink-a, Alan Fitzpatric-a, Marcel Dettmann-a i mnogih drugih.

 

Charles Fenckler, 20/44

Fenckler je veliko muzičko znanje, za nekoga tako mladog, definitivno potvrdio kada je Novembra 2016. izdao svoj debitantski album – Diving from the Void, naravno za Soma records. Album je postigao veliki uspeh, kako među kolegama, tako i publikom. Ravnodušni nisu ostali ni muzički kritičari, renomirani magazin koji se bavim tehno kulturom – Mixmag, proglasio je Fenckler-ov album za najboji album meseca Decembra 2016.

Više informacija o aktivnosti organizacije Music Reactions može se pronaći na njihovom zvaničnom sajtu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :