Četvrti HillsUP festival od 13. do 15. jula na Zlatiboru

Datum objave:09.05.2017

Pročitano:2932 puta

Datum održavanja: 13.07.2017 - 15.07.2017

Lokacija: Zlatibor

Zlatiborski HillsUp festival ove godine biće održan od 13 do 15 jula. Program je kao i ranijih godina raznovrstan i predstaviće publici najaktuelnije stvari na regionalnoj rok, hip-hop i elektro sceni i sve to pod sloganom SHARE: LOVE, SMILE, MUSIC!

 

HillsUp 2017 festival


HillsUP nas vodi na svojevrsno putovanje kroz vreme i muzičke pravce predstavljajući publici bogato i dragoceno nasleđe rokenrol kulture Srbije i regiona. Svako veče festivala tradicionalno otvaraju demo bendovi koji će biti izabrani na konkursu koji je u toku i trajaće do 15. maja.

 

HillsUp Main stage


Na glavnoj bini će nastupiti predvodnici novog rok talasa Straight Mickey and Boyz, bučni i energični Mortal Kombat, zagrebački Elemental, najbolji rege bend nove generacije Irie FM, uvek fantastični uživo Kanda Kodža i Nebojša, neumorni čuvari keltske tradicije Ortodoks Kelts, beskompromisni Dža ili Bu i večito sveži i aktuelni Atheist Rap. Pored njih publika će imati priliku da vidi i rok velikane Obojeni program, Gorana Barea i Majke, Let 3 i veliko Atomsko sklonište, bend koji je svojim pesmama i koncertima pisao istoriju rokenrola na tlu bivše SFRJ. Program na glavnoj bini će biti zatvaran u hip-hop ritmovima, a ove godine će nas kroz noć voditi Prti Be Ge, neodoljivo provokativna Sajsi Mc i Who See.

 

HillsUp Shuma Stage


Najbolje što postoji na srpskoj elektro sceni biće skoncentrisano na Zlatiboru tokom “HillsUpa”. Na glavnoj bini nas očekuje nastup Zap Me Strobe, a u fantastičnom ambijentu zlatiborske šume koja čitavom događaju daje posebnu atmosferu na di džej pultu u okviru SHUMA stagea će se smenjivati: Lena Glish, Dumanya, Marko Milosavljević, Ilija Đoković, Kristijan Molnar, a glavne zvezde će svakako biti Dejan Milićević, Marko Nastić i Lea Dobričić.


Pored muzičkog dela, tokom festivala će, tradicionalno, biti održan turnir u basketu 3 na 3, a svi koji žele da upoznaju prirodne lepote Zlatibora i iskušaju svoju fizičku spremnost imaće priliku da učestvuju u trci u planisnkom orijentiringu.  Detaljnije informacije o programu, prodaji karata, smeštaju u kampu i svemu onome što ovogodišnji “HillsUp” donosi sa sobom možete pronaći na sajtu i zvaničnoj FB stranici festivala.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :