Četiri žurke za treći rođendan KPTM-a!

Datum objave:01.07.2016

Pročitano:5574 puta

Datum održavanja: 01.07.2016 - 03.07.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM bašta

Klub KPTM proslavlja svoj treći rođendan, a kako dolikuje, rešili su da tom prilikom naprave ne jednu, već četiri slavljeničke žurke.

 

KPTM


Petak je rezervisan ekipu koja I te kako ume da napravi amosferu za partijanje do jutra, Bege fank, DJ BKO i Shone-Couple up. Ako vam ne smeta mokra majca nakon celonoćnog đuskanja, ostanite uz doktore za dobar vajb i one koji naprave party gde god se pojave, Manchu i Marka Panica koji će žariti i paliti za miks pultom već od četiri sata ujutru. Slavljeničku podršku će im tom prilikom pružiti i St. Drama i Papa Zho.


Kako već tri godine uživamo uz najbolji drum&bass zvuk u subotu 2. jula od 23 časa očekuje vas opaka drumming žurka uz goste iz Sofije High Roll i dobro poznatu lokalnu podršku bez čijih žurki se ne može, Codex, Metnem, Roll the Drums, Reminiscence Audio.


Nedeljno jutro započinjemo uz širok osmeh i Happy People, pokert koji već godinama širi ljubav svojom muzikom.
Organizatori pored dobrog vajba po kome je klub KPTM prepoznatljiv, najavljuju pravo praznično raspoloženje, pregršt sjajne energije i osmeha za poneti kući!


Ovom prilikom svi posetioci će svoja omiljena pića moći da kupe po ceni od 199 din.

 

- Pridružite nam se da zajedno proslavimo rođendan, plešemo do iznemoglosti i uživamo u letu i dobroj energiji kluba KPTM - poručuju iz kluba.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :