Četiri dame preuzimaju mix pult Mehanizma ove subote

Datum objave:18.11.2016

Pročitano:5486 puta

Datum održavanja: 19.11.2016

By:Marko Đurić

Lokacija: Mehanizam

Klub Mehanizam 19. novembra pokreće serijal žurki pod nazivom Girlz Run Mehanizam. DJ-evi koji pokreću Mehanizam ove subote su sjajne beogradske devojke pojačane gošćom iz Crne Gore: Teodora Van Context, Lana, Ana Rs i Sugar Lobby.

 

Teodora Van Context

Teodora Van Context ima organski afinitet prema muzici. Iako svi uživaju u muzici, ona reaguje na muziku kao na sredstvo koje isceljuje, opušta, i spiritualno razvija. Prirodno perceptivna, bez ikakve teškoće, lako se povezuje sa osećajima drugih i atmosferom koja je okružuje. U njenoj DNK piše elektronika. Rođena u Beogradu,  kao dete poznatog muzičkog producenta, odrasla je u muzičkom studiju. Čitavo njeno odrastanje je definisalo njen muzički kriterijum i rafinisalo njen ukus. Već sa 16 godina u Lisabonu,  u kome je živela preko 11 godina, započinje sa organizacijom i promocijom žurki, bukingom i menadžmentom lokalnih i internacionalnih DJ-eva. Njena DJ karijera je samo očekivani nastavak.

 

Lana

Lana pripada grupi novog talasa talentovanih DJ-eva. Prve nastupe beleži početkom ove godine, a do sada je više puta imala priliku da zavrti u ShowRoomu, Blaznavcu i Tijuani deleći mix pult i sa Speedijem. Na njen stil najveći uticaj su imali producenti kao što su Tensal, Exium, Kwartz, Oscar Mulero, Dax J.

 

Ana Rs

ANA Rs je specijalni gost za subotu. U pitanju je mlada dama iz Herceg Novog koja dolazi iz jedne od najkvalitetnijih andergraund organizacija na Balkanu Totalitare Underground. Nakon par godina uživanja u tehno muzici započinje putovanje ka ozbiljnom DJ-ingu i produkciji preslikavajući sebe kroz industrijski zvuk. Imena sa kojima je delila mix pult kao što su Yuliana Yamasaki, Fernanda Martins, Lucas Freire, Irregular Synth, i Marla Singer više nego dovoljno govore o njenom kvalitetu i potencijalu s obzirom da ima svega 18 godina.

 

Sugar Lobby

Sugar Lobby
je DJ iz Beograda. Pored izdanja za poznate etikete kao što su !Organism, Lunar Limited, ujedno je i rezident TAUTEN organizacije. Uz zapažene nastupe u svim važnijim klubovima u Srbiji, publika je takođe mogla čuti u klubovima i na festivalima u Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, BiH, Bugarskoj, Poljskoj i Nemačkoj. Njeni setovi su mistični, energični, inspirisani zvukom izdavačkih kuća kao što su Illegal Alien Records, Arts, Token,Modularz, Ostgut Ton. Nakon pridruživanja u novu nemačku booking agenciju, Modular Source, spremna je za sledeće korake u svojoj karijeri.

Besplatan ulaz u klub je obezbeđen za sve klabere do 1 čas iza ponoći, a nakon toga cena ulaznice iznosiće 300 dinara. 

Više informacija na: https://www.facebook.com/events/2163591587199275/ 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :