CENTRAL DANCE EVENT FINALE: Anja Schneider i Rodriguez Jr. u Hangaru 13. januara

Datum objave:11.01.2018

Pročitano:2490 puta

Datum održavanja: 13.01.2018

Lokacija: Beograd

Nemačka producentkinja, di-džej i radijska voditeljka Anja Schneider, kao i Rodriguez Jr, nekadašnja polovina elektro benda The Youngsters, koji će izvesti live nastup prvi put pred beogradskom publikom, obeležiće poslednji događaj u okviru Central Dance Event platforme, u Hangaru kod Luke Beograd (Knežopoljska 3) 13. januara.

 

Domaću podršku te večeri pružiće im Bokee i Marko Vuković kroz ekskluzivni b2b DJ set i di-džej Joma Maja.


Anja Schneider je istaknuta dama elektronske muzike, koja je karijeru započela kao voditeljka prestižne andergraund muzičke emisije Dance Under the Blue Moon na Fritz FM radiju, u Berlinu. Kao suvlasnica etikete Mobilee, Anja je odigrala ključnu ulogu u razvoju karijera mnogih umetnika, kao što su Pan-Pot, Sebo K, Rodriguez Jr i Kevin Over. Posle 12 godina je napustila tu izdavačku kuću i pokrenula novi projekat SoUs Music, a prvo izdanje je Anjin novi album, nakon devetogodišnje pauze, pod nazivom SoMe. Ovaj rad predstavlja uticaje celog spektra eletronske muzike i njeno najbolje i najličnije delo do sada.

 

 Anja Schneider, Credit Patrice Brylla

Anja Schneider, Foto: Patrice Brylla

 

O novom projektu, koji nosi ime porodice njene majke, rekla je sledeće:


Ime me povezuje sa korenima, koji su postavili temelj mojoj doživotnoj strasti - muzici. Porodica me je podržala u svakoj fazi karijere i ne bih ovde bila bez njih. Isto tako, svaki ključni odnos u mom životu nastao je kroz muziku. SoUs je za mene veoma lična stvar, pružila mi je slobodu, koja mi je nedostajala poslednjih godina.


Neposredno pred nastup u Beogradu, Anja Schneider je poslala poruku publici u našoj zemlji:


Volim Srbiju generalno i uvek se trudim da se sjedinim sa energijom publik idem uz flow, pokušavajući da osetim vibe večeri. Jedva čekam da se vratim, u Beogradu sam se svaki put odlično provela!


Olivier Mateu, poznatiji kao Rodriguez Jr, tokom svog odrastanja oscilirao je između časova klavira i elektronske muzike. Veliku popularnost je doživeo kao deo elektro sastava The Youngsters, albumima objavljenim za F-Comunications, izdavačku kuću Laurent Garnier-a. Inspirisan muzičarima kao što su Stockhausen, LFO, Carl Craig, Eric Satie, Kraftwerk i Michael Polnareff, Rodriguez Jr.-ov avanturistički duh transformiše se u kreativnost, kroz live nastupe tokom kojih koristi vintage sintisajzer, klavijaturu i drugu analognu opremu.

 

Karte za Central Dance Event žurku nalaze se u prodaji putem mreža Eventim i Gigstix po ceni od 990 dinara za regularne ulaznice i 1490 dinara za VIP.

FB event www.facebook.com/events/1158270154304896/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :