CEDEVITA: Sveža doza vitamina, sveža doza energije!

Datum objave:20.07.2015

Pročitano:5828 puta

NARANDŽASTI VIKEND U BEOGRADU


Proteklog vikenda beograđani su uživali u fenomenlanoj zabavi na Adi Ciganliji i na Obilićevom vencu, u okviru kampanje kojom Cedevita lansira novi dizajn i slogan – Sveža doza vitamina, sveža doza energije!

 

CEDEVITA: Sveža doza vitamina, sveža doza energije!

 

Za dobru atmosferu i narandžastu energiju u srcu grada, na Obilićevom vencu, pobrinula se Marija Kilibarda, a svi prisutni na Adi Ciganliji mogli su da se druže sa reprezentativkom Srbije u snowboard-u Ninom Micić. Ovo je bila odlična prilika, kako za decu, tako i za one malo starije da se provedu i uživaju u dobroj zabavi, adrenalinu i osveženju punom vitamina, a jedna od najzanimljivijih stvari bio je ogroman air bag koji je sve vreme bio pun onih koji su bili u letnjem narandžastom raspoloženju.

 

CEDEVITA: Sveža doza vitamina, sveža doza energije!

 

Zabavi u Jazz cafe-u na Obilićevom vencu su se pridružili i Nina Kolundžija, naša poznata sportska novinarka, Sanja Vučić, pevačica benda ZAA, prepoznatljivo lice Studija B, autorka i voditeljka emisije „Beograd za početnike“ Smiljana Popov, jedan od najpoznatijih beogradskih uličnih umetnika Andrej Žikić – Artez, i mnogi drugi.

 

CEDEVITA: Sveža doza vitamina, sveža doza energije!

 

Svi gosti mogli su da se osveže uz nove ukuse Cedevite: menta-limun, zova-limun sa steviom, kao i dobro poznate ukuse pomorandže i limuna. Deo novog letnjeg imidža su i prepoznatljivi brkovi i narandžaste naočare, koji su bili posebno zanimljivi svima koji su bili deo narandžastog vikenda.

 

Ovo je samo jedno u nizu predstavljanja nove Cedevite i posle ovakvog vikenda jedno je potpuno jasno: narandžasto je ovog leta ponovo u modi!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :