Čarobna psy-trance šuma: 1.000 posetilaca na drugom Forest Festu.

Datum objave:22.06.2016

Pročitano:5637 puta

Lokacija: Selo Paštrić, Mionica

Drugi po redu Forest Fest održan je proteklog vikenda, nedaleko od Mionice, u čarobnoj šumi sela Paštrić.

 

Forest Fest 2016 / Foto: Ivan Vasić

Forest Fest 2016 / Foto: Ivan Vasić

Festival je otvorio tvorac čuvene TECHNOKRATIA-e, Dušan Kaličanin koji je održao predavanje o nastanku psy-trance scene u Srbiji. Nakon toga su se na bini smenjivali izvođači koji su dolazili iz Srbije, Kanade, Francuske, Belgije, Čilea, Nemačke, Indije, Švajcarske, Švedske i SAD-a. Samo neki od njih su: Sarmati, Middle Mode, Bpm, Tropical Bleyage, Suduaya, DJ Askari i još mnogi drugi.

 

Forest Fest 2016 / Foto: Ivan Vasić

Forest Fest 2016 / Foto: Ivan Vasić

Posetioci festivala su u okviru turističkog programa uživali u prelepim istorijskim znamenitostima kao što su: rodna kuća Živojina Mišića, muzej kamena, manastir Sv. Petra i Sv. Pavla, Kumova Česma, predivna reka Ribnica,Banja Vrujci, kao i mistična Ribnička pećina.

 

Forest Fest 2016 / Foto: Ivan Vasić

Forest Fest 2016 / Foto: Ivan Vasić

Festival je opravdao očekivanja, svi posetioci, njih oko 1.000, jedva čekaju sledeći! Posetioci su se kupali u reci Ribnici, spavali su u šatorima, hranili domaće životinje i boravili u pećini. Srpska Ozora je opravdala reči da postaje svetski TRANCE festival! Takođe, svi posetioci su uživali i u umetničkom sadržaju festivala, u okviru kog su bile egzibicije sa vatrom, hodanje po žici, akrobacije,izložbe, radionice i body painting.

 

 

Ovaj festival je organizovala organizacija iz Valjeva, Digital Nexus u saradnji sa legendarnom organizacijom TECHNOKRATIA, uz podršku lokalne opštine Mionica, i lokalne Turističke organizacije Ribnica.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :