Cardinal Point objavili prvi album: Najbolje debi izdanje dolazi sa juga!

Datum objave:10.11.2015

Pročitano:3567 puta

Sastav Cardinal Point, od ranije javnosti poznat pod prvobitnim imenom GodDamn, nedavno je plasirao svoje debitantsko izdanje pod etiketom Nocturne Media.

Album "Spit On Trust And Reliance", na kome je zastupljeno jedanaest numera plus bonus track, spada u grupu najboljih debi izdanja na prostoru bivše Jugoslavije ove godine.
 

Cardinal Point objavili prvi album: Najbolje debi izdanje dolazi sa juga!

 

“Kako bi smo sve podigli na viši, ozbiljniji i profesionalniji nivo, usleg brzog nastanka novih bendova u svetu sa istim ili sličnim imenom, odlučili smo da naš prvi naziv GodDamn promenimo u Cardinal Point, čime želimo direktno da ukažemo na žanr, stil i prkosno ponosan stav”, još ranije su izjavili članovi benda Miodrag Dimitrijević Šima (vokal, gitara), Milan Stojković Zverko (bubnjevi), Milan Stefanović (gitara) i Dejan Mitić (bas gitara).

Izlasku albuma, snimljenom u studiju “3x2” pod producentskim palicama Stefana Gaćeše i Vladimira Zdravkovića, prethodilo je trogodišnje kaljenje putem koncertnih nastupa, kao i uspešna učešća na skoro svim relevantnim demo festivalima u regionu, poput zaječarske Gitarijade, Demofesta u Banjaluci, Belgrade Demo Festa, Reload festivala, itd. ali i u revijalnim programima na festivalima širom Srbije i Makedonije.

 "Zbog prkosno ponosnog stava prema našem geografskom položaju uinatili smo se protiv naših praznih džepova i tuđih usijanih glava, presekli u odluci i uputili se u studio na drugom kraju naše zemlje. U studiju smo i radili i spavali čitavih mesec dana. Bilo je zanimljivo, uzbudljivo, mukotrpno, žešće naporno... I na kraju smo dobili proizvod na koji smo mi, producent i izdavač jako ponosni i jedva čekamo da ga prezentujemo za početak u čitavoj Srbiji i regionu, a kasnije što da ne i u ostatku Evrope i Americi. Album je već prezentovan na radio stanicama u Rusiji, Belgiji i Velikoj Britaniji.", ponosno ističe ova četvorka iz Vranja.

Pored fizičkog izdanja album jei dostupan putem servisa kao što su Amazon, iTunes, Deezer, Spotify, You Tube.

www.facebook.com/cardinalpointband 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :