BY-PASS 14. aprila u Elektropioniru

Datum objave:09.04.2018

Pročitano:1035 puta

Datum održavanja: 14.04.2018

Posle kratke pauze u radu i promena u postavi, pančevački BY-PASS je ponovo u punoj snazi i u okviru prolećne turneje, posle Novog Sada, Vršca i Subotice sledeći u nizu je Beograd, čijoj će se publici po prvi put u ovom sastavu predstaviti u subotu 14. aprila u klubu Elektropionir, sa početkom u 21h. Ljubitelji benda imaće priliku da pored pesama sa oba albuma čuju i nešto premijerno i ponovo osete specifičnu atmosferu i energiju koji su karakteristični za BY-PASS nastupe.

Ulaznice će na ulazu biti dostupne po ceni od 500 dinara.

 

BY-PASS, foto: Nemanja Djordjevic

Foto: Nemanja Đorđević

BY-PASS je pančevački bend koji je na početku karijere stilski bio pod uticajem Progressive Rock, Metal, Stoner Rock i Grunge-a, da bi se vremenom oblikovao u nešto što je po definiciji najbliže kombinaciji Atmospheric Rock, New Prog i Alternative Metal podžanrova.

Za nešto više od dve decenije postojanja bend iza sebe ima dva studijska, zvanično izdata albuma, učešća na mnogim kompilacijama kao i niz uspešnih koncerata u zemlji i inostranstvu. Albumi “Psychoactive” (2000, ITMM) i “Pustinjom” (2014, Multimedia Music) su visoko ocenjeni od strane domaćih i stranih kritičara i medija (SAD, Italija, Švedska, Portugal, Hrvatska, BiH) i zauzeli su zajedno sa singlovima visoka mesta na regionalnim top listama.

Među zanimljivostima iz rada benda može se izdvojiti učešće u soundtrack-u kanadske TV serije “ZOS: Zone of Separation”, kao i to da su legende srpske rok scene Bjesovi izbacili obradu pesme "Sjaj" kao prvi singl sa albuma na kojem su obrade njihovih omiljenih pesama sa Ex-Yu područja. BY-PASS je takođe poznat i po produkcijskom kvalitetu studijskih albuma, u čiji proces su bila uključena eminentna imena domaće (Aleksandar Radosavljević, Nikola Vranjković, Zoran Đuroski) i svetske scene (Geoff Pesche - Abbey Road Studios, London).


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :