burn Residency 2015: Najveće svetsko DJ takmičenje poziva učesnike iz Srbije!

Datum objave:02.02.2015

Pročitano:6122 puta

By:Sagor Mešković

Lokacija: Ibica, Španija

Najveće svetsko DJ takmičenje „burn Residency“ počinje svoj ovogodišnji šestomesečni ciklus na kraju kojeg će, na španskom ostrvu Ibica, biti proglašen pobednik za 2015. godinu. Četvrtu godinu zaredom, ovo popularno takmičenje otvara konkurs za takmičare iz celog sveta, uključujući i Srbiju koja je prethodnih godina uvek imala predstavnika u finalu.

 

burn Residency | Lea Dobričić | Photo by Bojan Vasiljević

burn Residency | Lea Dobričić | Photo by Bojan Vasiljević

 

I ove godine, troje najboljih finalista na Ibici osvojiće letnje rezidenture u vrhunskim klubovima, dok pobednika očekuje ugovor vredan 100.000 evra, direktno uloženih u promociju i profesionalizaciju karijere na svetskoj muzičkoj sceni! Proces prijavljivanja je zvanično otvoren i trajaće do 15. marta, a svi zainteresovani su pozvani da snime miks u trajanju od 15 do 20 minuta i postave ga na zvaničnu „burn Residency“ aplikaciju na Fejsbuku.Prvih 20% sa najvišim brojem glasova u Srbiji biće preslušani i ocenjeni od strane stručnog žirija kojeg čine svetski DJ profesionalci predvođeni glavnim mentorom i predsednikom žirija Filipom Štraubom (DJ Felipe). Pet najbolje ocenjenih biće pozvani da učestvuju u domaćem „burn Residency Mix-Off“ finalu, nakon čega će jedan predstavnik iz Srbije biti izabran za finalnu selekciju od oko 20 takmičara iz celog sveta. Njih na leto očekuje odlazak na Ibicu gde će učestvovati u tzv. „Bootcamp“-u i boriti se za laskavu titulu najboljeg na svetu.

 

Prošlogodišnji takmičari na španskom ostrvu slušali su predavanja mentora, svetski čuvenih DJ zvezda kao što su Carl Cox, Pete Tong, Marco Bailey, Tom Novy i John Digweed. Tokom boravka na Ibici, prošlogodišnji finalista iz Srbije, Dušan Lazović i drugi takmičari iz 18 zemalja, nastupali su u nekim od najpopularnijih svetskih klubova kao što su Privilege, Cafe Mambo, Sankeys i Zoo Project.

 

burn Residency | Lea Dobričić | Photo by Neda Mojsilović

burn Residency | Lea Dobričić | Photo by Neda Mojsilović


Lea Dobričić, naša predstavnica i pobednica „burn Residency“ takmičenja za 2013. godinu takmičarima je poželela sreću i pozvala ih da se prijave: „Iskustvo koje nosim sa Ibice i ‘burn Residency’ takmičenja je zaista neprocenjivo! Iskreno preporučujem svim afirmisanim i neafirmisanim DJ kolegama i koleginicama da se prijave jer bi ovo iskustvo moglo da im promeni život zauvek, baš kao što je i meni“.

 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :