Barutana klub Beograd

Burn lansira novi interaktivni film o snowboardingu: #Ride Again

Datum objave:11.11.2013

Pročitano:3910 puta

Datum održavanja: 01.12.2013

Burn, zvanično energetsko piće Olimpijskih igara u Sočiju 2014, pripremio je interaktivni film o snowboardingu: Ride Again. Ovo inovativno iskustvo prelaz je između video igre i filma, gde gledalac bira sopstvenu vožnju. Ride Again će premijerno biti prikazan 1. decembra na kanalu youtube.com/burn #RIDEAGAIN.Ride Again priča priču o burn vozačima koji svoju strast ka snowboadringu iskazuju kroz kreativnu, zabavnu i progresivnu vožnju pre takmičenja na Zimskim Olimpijskim igrama. To je i podsetnik da je zabava važnija od pobede, a da se veličina rađa iz istrajnosti i stava "nikad ne odustajem". Film prenosi poruku: "Bez obzira na sve, samo ustani i vozi ponovo." U njemu se pojavljuju neki od najfinijih svetskih atleta iz burn ekipe, među kojima su Stale Sandbech iz Norveške, Sven Thorgren iz Švedske i Arthur Longo iz Francuske.

Ride Again je interaktivno iskustvo koje će biti prikazano na YouTube kanalu. Svaki gledalac na meniju može izabrati vozača, teren (halfpipe ili slopestyle), energetsko piće i stil vožnje. Baziran na izboru gledalaca, film kreira personalizovano iskustvo koje odmah može da se gleda i sharuje online. Svaka staza je različita, svaki stil je različit, izaberi svog ličnog vozača i zabavi se!

Burn energetsko piće je globalni energetski brend kompanije Coca Cola i zvanično energetsko piće Olimpijskih igara u Sočiju 2014. Burn obuhvata strast, kreativnost i slobodu izraza - vrednosti koje se dele među snowboarding zajednicom, i snažno podržava Olimpijski kredo: "U životu nije najvažniji trijumf, nego borba."

Za više informacija, pratite burn na facebook.com/burn ili na Twitteru, sa hashtagom #rideagain.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :