BUKA!SADA! lineup i VIDEO VODIČ kroz KPGT sa Majom Cvetković (E-play)

Datum objave:11.04.2019

Pročitano:1940 puta

Datum održavanja: 13.04.2019

Lokacija: Beograd

Još samo nekoliko dana je ostalo do Beogradske Ultimativne Kulturne Akcije: BUKA! SADA! - muzičkog događaja kada ćemo neka od najzvučnijih frontmenskih imena iz celog regiona videti u ulozi disk džokeja. 

 

 

BUKA! SADA! zakazana je za subotu, 13. april u KPGT-u (Stara šećerana, Radnička 3), tako da imate još samo nekoliko dana da kupite kartu i rezervišete svoje mesto na ovoj posebnoj muzičkoj manifestaciji.

Na OVOM linku nalazi se video vodič kroz KPGT sa Majom Cvetković iz benda E-Play, a u prilogu je saopštenje sa lineupom, kao i dodatnim informacijama vezanim za autobuski prevoz do KPGT-a koji je organizovan za sve posetioce žurke.

 

Podsećamo, u subotu će biti jedinstvena prilika da najveća frontmenska imena iz regiona vidimo i čujemo kao di džejeve: Mile Kekin (Hladno pivo), Ivan Novak (Laibach), Cane (Partibrejkers, Škrtice), Jovan Matić (Del Arno Band), Žika Todorović i Uroš Đurić, Dr. Pop (Atheist Rap), Vukašin Marković (irieFM), Maja Cvetković (E-Play), Kojot (Hornsman Coyote, ex Eyesburn), Vasil Hadžimanov, Igor Perović (Plejboj), Bojan Slačala (Artan Lili, Stuttgart Online), Constructa & Zoe Kida (Zemlja Gruva), Boško Mijušković (Straight Mickey And The Boys, Škrtice), Davor Gobac (Psihomodo pop) će na tri bine, u celom KPGT-u, puštati muziku do ranih jutarnjih časova.
 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :