Budi i ti deo Slobodne Zone: Konkurs za volontere

Datum objave:05.09.2016

Pročitano:4434 puta

Datum održavanja: 19.09.2016

By:Jovana Stranjančević

Uvek si tu da preporučiš omiljene filmove i serije?
Voooliš bioskop?
Govoriš engleski?
Želiš da stekneš relevantno iskustvo i upoznaš ljude iz sveta filma i kulture?

Ukoliko je tvoj odgovor na sva pitanja glasno DA i imaš više od 18 godina - pozivamo te da se prijaviš na konkurs za volontere 12. filmskog festivala Slobodna Zona!

 

Slobodna zona - konkurs za volontere

Kao volonter na festivalu angažovanog i dokumentarnog filma postaješ značajan deo neophodnog dijaloga o aktuelnim društveno-političkim temama Srbije, regiona i sveta, otvaraš sebi nove vidike, učiš i družiš se. Pored iskustva na radu na pripremi i realizaciji filmskog festivala koji svake godine u novembru privuče preko 20 hiljada ljudi u beogradske bioskope, steći ćeš i veliki broj prijatelja i potencijalnih budućih saradnika.

U zavisnosti od interesovanja, senzibiliteta i iskustva, možeš nam pomoći u nekom od sledećih segmenata realizacije:

Organizovanje i priprema festivala (organizacija nabavke filmova, dolaska gostiju, pripreme za press konferenciju, svečano otvaranje i zatvaranje festivala, logistiku…)

Promocija festivala (komunikacija sa predstavnicima medija, pisanje medijskih izveštaja, dizajniranje, deljenje i prodaja promo materijala)

Vođenje društvenih mreža i ažuriranje web stranice

Kreiranje foto i video materijala

Prevođenje (pisano i simultano sa srpskog na engleski i engleskog na srpski jezik, plus je poznavanje dodatnog jezika – nemačkog, francuskog, italijanskog, španskog.)

Služba za goste festivala (druženje sa gostima festivala – rediteljima, producentima, glumcima,
gostima i učesnicima Noćnih razgovora…)

Info pult (komunikacija sa publikom na mestu na kojem se tokom samog trajanja festivala, okupi najveći broj gledalaca i gostiju festivala, u svim prostorima filmskih projekcija)

Za uzvrat, mi ti nudimo:

Dragoceno iskustvo, divno druženje i nove prijatelje
Mogućnost da, kao član tima, besplatno uživaš u svim programima festivala
Sertifikat o volontiranju (kojeg dodeljujemo na proslavi posebno i tradicionalno organizovanoj u čast volontera nakon festivala)

Festival će se ove godine održati od 10. do 15. novembra u Sava Centru, Kulturnom centru Beograda, Domu omladine, Art bioskopu, Kinoteci, Novom Sadu i Nišu. Za poslove organizovanja i promocije tvoja pomoć će nam biti potrebna i nešto ranije, tokom oktobra meseca.

 

 Zato dobro planiraj svoje vreme i popuni naš ONLINE FORMULAR za volontiranje. Konkurs je otvoren do 19. septembra, a kandidati koji budu prošli u drugi krug, biće pozvani na intervjue do kraja meseca.  Za sva dodatna pitanja slobodno nas pozovi na telefon Kulturnog centra Rex: 011/3284 534, ili nam piši na volontiranje@freezonebelgrade.org.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :