Buč Kesidi objavili novi singl i spot

Datum objave:24.08.2020

Pročitano:170 puta

Lokacija: Beograd

Buč Kesidi su objavili spota za pesmu 'Nedelja ujutru'. Radi se o novom singlu sa hvaljenog albuma 'Euforija' koji je objavljen prošle godine. Spot za novi singl sniman je u Pančevu a za njegovu realizaciju bili su zaduženi Vedrana Vukojević i Luka Trajković.

 

Buc Kesidi

Buč Kesidi su pripremili novi singl i spot neposredno pred objavljivanje vinilnog izdanja albuma Euforija, koji će se u prodaji naći sredinom septembra zajedno sa drugim tiražom CD izdanja albuma. Podršku u realizaciji spota pružila je i kompanija Red Bull.

"Vedrana i Luka su nam jako dobri drugari, prethodno smo sa Lukom sarađivali na spotovima za 'Đuskanje ne pomaže' i 'Subotu', a Vedrana nam je prošlog leta režirala spot za pesmu 'TIHO', to nam je do sada bilo najdraže snimanje ikada. Ona je u međuvremenu otišla da živi u Berlinu, ali čim smo shvatili koliko joj nedostajemo kupili smo joj kartu u jednom smeru i samo joj javili da dolazi da nam režira novi spot sa Lukom. Skupili smo najbolju ekipu sa svih spotova na kojima smo radili do sada i napravili novo najlepše snimanje ikada", kažu momci iz benda.

Album 'Euforija' benda Buč Kesidi bendu je doneo nominaciju za prestižnu nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album godine kao i put na prestižni Eurosonic festival koji je održan u januaru u Holandiji. Album je objavljen krajem prošle godine za izdavačku kuću Kontra, a sa albuma su se već izdvojili hitovi "Nema ljubavi u klubu", "Đuskanje ne pomaže", "TIHO" i "Subota". Snimanje i izdavanje albuma podržali su Sokoj i OFPS.

10/10 Ravno do dna, 9/10 Balkanrock, 5/5 Esspreso, 4/5 Muzika.hr, 9/10 StereoArt Magazin, Ziher.hr samo su neke od ocena novog albuma benda.

Album Euforija se našao na svim relevantnim listama najboljih izdanja iz 2019. godine među kojima su i Muzika.hr, Singl godine po izboru publike Balkanrocka, Balkanrock – 25 najboljih albuma, Beehype – Best albums 2019, Tegla.rs – Hit godine, Muzika je Zvonko Radost – najbolji singl godine, Before After, Balkan Rock – 10 najbojih regionalnih singlova, Muzika.hr, Stereo Art – singlovi godine, Helly Cherry – 50 najboljih izdanja, Highway star magzine, Oblakoder...
 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :