Buč Kesidi koncertno promovišu hit singl "Nema ljubavi u klubu"

Datum objave:29.01.2019

Pročitano:722 puta

Datum održavanja: 31.01.2019

Lokacija: Beograd

Popularni pančevački levoruki indi pop rok elektro boj bend duo Buč Kesidi vraća se u Kulturni Centar Grad kako bi proslavio trenutni hit singl "Nema ljubavi u klubu" koji je na gotovo svim domaćim top listama najbojih u 2018. godini! Koncert se održava 31. januara u KC Gradu u Beogradu a cena ulaznice je 300 dinara. Koncert počinje u 21h.

 

Buc Kesidi

Singl "Nema ljubavi u klubu" odneo je i simpatije regionalne muzičke štampe. Pesma je na prvom mestu singlova portala GLE Gradski radar, Balkanrock je singl uvrstio u prvih 10, portal Tegla je Buč Kesidi stavio na treće mesto od 30 hitova u 2018. godini, Strategija zvuka na četvrto mesto, a našao se i na listama portala Espreso u top 25 singlova 2018. godine po izboru Predraga Novkovića, kao i na listi portala BeforeAfter u top 50 singlova 2018. godine.


Ujedno singl je bio izglasan i za singl nedelje na portalu muzika.hr (U projektu Ispod Pulta).

Poznati po debi albumu "Posesivno-ospulsivni hospul" i pesmama kao što su "Jaa (imam plaan)", "Draga?" i "Kafe aparat" i bombastičnim koncertima po zemlji i regionu, mladi momci spremni su da razvale svoju beogradsku publiku. Buč Kesidi čine Luka Racić za gitarom i efektima i Zoran Zarubica za bubnjem i elektronikom.

Kao podrška nastupiće i sastav "Mali Albert", karaburmsko-novobeogradski trojac. Aktivni su od početka 2018. godine. Svoj muzički pravac, iako njuvejv, nazvali bi muzikom za ples. Do kraja februara 2019, planiraju izbacivanje svog prvog singl-spota za pesmu "Vajb". Bend čine: Miloš Banović, Mihajlo Dudar i Dimitrije Đurić.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :