BŠF&FSU POZIVAJU NA HUMANITARNI KONCERT / POLET / 30.jun / 18.00

Datum objave:29.06.2018

Pročitano:813 puta

Datum održavanja: 30.06.2018

Lokacija: Beograd

BEOGRADSKI ŠOPEN FEST (BŠF) I FAKULTET SAVREMENIH UMETNOSTI (FSU) U BEOGRADU, ORGANIZUJU HUMANITARNI DOGAĐAJ ZA DRAGANU STANIMIROV!

Dragana je studentkinju prve godine FMU u Beogradu, i krajem novembra joj je dijagnostikovan krcinom jajnika, koji se proširio. Hemoterapije nažalost nisu pomogle.

 

Polet

Dragana je od utorka 19.juna u Istanbulu na lečenju koje će trajati tri meseca. Njena terapija košta ukupno 60.000 EUR (20.000 eura mesečno). Dragana za sada ima 20.000 EUR , te je naša ideja i želja da joj pomognemo organizovanjem humanitarnog programa.

U subotu 30. juna organizujemo humanitarno muzičko-poetsko veče,  MUSIC obSESSION, za Draganu Stanimirov, u klubu Polet (Cetinjska 15), u 18h. Cena donatorske ulaznice je 300 RSD.

U ovom jedinstvenom programu učestvuju vrsni mladi instrumentalisti a poeziju govore studenti Departmana glume Fakulteta savremanih umetnosti iz klasa uglednih umetnika i profesora: Vide Ognjenovic i Slobodana Beštica,  Branislava Lečica i Dubravke Kovjanić, Božidara Djurovića i Hadži Nenada Maričića.  Poetski program pripremila prof. Biljana Djurović


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :