BRIT FLOYD - Tri sata nezaboravnih hitova u Sava Centru

Datum objave:05.11.2012

Pročitano:2935 puta

By:Barbara Garčević

U prepunoj dvorani Sava Centra, liverpulski bend Brit Floyd, sinoć je oduševio svojim nastupom sve prisutne. Gotovo svako mesto je bilo popunjeno do kraja koncerta, koji je trajao puna tri sata, ukljucujući pauzu od 20 minuta, a svaka pesma je bila propraćena ovacijama.



Bend nastupa na svojoj drugoj svetskoj turneji „A foot in the door“, a Beograd je samo jedan od najvećih svetskih prestonica koje obuhvataju ovom turnejom i prvi u nizu koncerata na Balkanu.



Brit Flyd su poznati
po svom savršenstvu izvođenja pesama, jedinstvene „Floydovske“ animacije, umetničkim spojem zvuka i svetla, pa su s razlogom postali naširoko priznati kao najveći Pink Floyd tribute show na svetu, a to su definitivno i dokazali sinoćnjim nastupom u Sava Centru.
Turneja je posvećena aktuelnom 'Greatest hits' albumu benda Pink Floyd-
 "A Foot In The Door", a vizuelno je koncipirana prema poslednjoj turneji benda Pink Flyod, "Division Bell Tour" iz 1994. i uključuje identičnu rasvetu i video projekcije za svaku pesmu.


 
Koncert je počeo fenomenalnom pesmom ''Shine On You Crazy Diamond'', posle koje su se ređali hitovi kao što su ''Learning to Fly'', ''Money'', ''Another Brick in the Wall'', zatim ''Echoes'', ''Wish You Were Here'', ''Hey You'',  ''Comfortably Numb'' i mnogi drugi.



Brit Floyd su dali potpuni omaž legendama, i učinili da njihova muzika dođe do onih generacija koje nisu imale prilike da uživo čuju David Gilmoura, Roger Watersa, Nick Masona, Richard Wrighta i Syd Barretta. 
 
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :