BRIT FLOYD set lista

Datum objave:31.10.2012

Pročitano:2956 puta

By:Barbara Garcevic

U petak, 2. novembra, u 20:30, u okviru svetske turneje „A foot in the door“ liverpulski bend Brit Floyd obradovaće i sve domaće obožavaoce muzike benda Pink Floyd.Brit Flyd su poznati
po svom savršenstvu izvođenja pesama, jedinstvene „Floydovske“ animacije, umetničkim spojem zvuka i svetla, pa su s razlogom postali naširoko priznati kao najveći Pink Floyd tribute show na svetu.

Početkom oktobra su krenuli na evropsku turneju u okviru koje će pored velikh evropskih gradova kao što su Pariz, Beč, Madrid, Prag, posetiti i Beograd.
 
Ovaj audio-vizuelni spektakl počinje tačno u 20:30 i traje dva i po sata, uz pauzu od 20 minuta.
Turneja je posvećena aktuelnom kompilacijskom, 'Greatest hits' albumu benda Pink Floyd-
 "A Foot In The Door", a vizuelno je koncipirana prema poslednjoj turneji benda Pink Flyod, "Division Bell Tour" iz 1994. i uključuje identičnu rasvetu i video projekcije za svaku pesmu.
Kao dodatni bonus, zbog velikog interesovanja i brojnih zahteva, novi šou benda Brit Floyd uključivaće i puno, 23 minute dugo izvođenje pesme „Echoes“, snimljene za jedan od mnogih klasika Pink Floyda, album „Meddle“ (1971).Set lista:
        Shine On You Crazy Diamond (Parts I-V)
        Learning to Fly
        See Emily Play
        Money
        Us and Them
        The Happiest Days of Our Lives
        Another Brick in the Wall Part 2
        Get Your Filthy Hands Off My Desert
        The Fletcher Memorial Home
        Pigs (Three Different Ones)
        Echoes
        Time
        The Great Gig in the Sky
        Have a Cigar
        Wish You Were Here
        One of These Days
        Hey You
        Is There Anybody Out There?
        Nobody Home
        Vera
        Bring the Boys Back Home
        Comfortably Numb


Brit Floyd je od Pink Floyda odabran cover band, koji izvodi najbolje muzičke trenutke Pink Floyda, ispraćene vizuelnom ekstravagancijom svetla, videa i animacije. Brit Floyd daju potpuni omaž legendama, čineći da njihova muzika dođe do onih generacija koje nisu imale prilike da uživo čuju David Gilmoura, Roger Watersa, Nick Masona, Richard Wrighta i Syd Barretta.

Zanimljiv je podatak da je vođa Brit Floyda, gitarista Demian Darlington svirao sa Gilmourom i Wrightom za Gilmourov 50-ti rođendan, 1996. godine u Londonu.
 
Karte po cenama 1.500, 1.800, 2.200 i 2.600 din, mogu se naći na prodajnim mestima: Sava Centar i Bilet Servis, kao i online, na sajtu Eventim-a (www.eventim.rs)
 
Brit Floyd je bend koji je brojao preko 150 koncerata u 2011. godini i na prošlogodišnjoj turneji ih je gledalo više od 250.000 ljudi, a nastupili su i u najpoznatijoj londonskoj dvorani Royal Albert Hall, gde su potvrdili fanovima da su prava reinkarnacija Pink Floyda.
 
http://britfloyd-seetour.com

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :