Brett Turcotte: Prvi backflip na Yeti SnowMX!

Datum objave:24.02.2016

Pročitano:5550 puta

By:Dejan Tomić

Koliko je ovo “čudo” neobično, i ne čudi nas kakvi su likovi upravo pronašli sebe u ovoj stvarčici: Snow MX ili “snežni motokros” počinje da biva sve zastupljeniji na snegu ali i na motokross skakaonicama.

 

Brett Turcotte: Prvi backflip na Yeti SnowMX! | Monster Energy Srbija


Da li je ovo stvarno “odskočna daska” za tzv. SnowMX, vreme će pokazati, ali jedno je sigurno: “salto” nam izgleda impresivno na svakom “vozilu”.

 

Brett Turcotte: Prvi backflip na Yeti SnowMX! | Monster Energy Srbija

Brett Turcotte je bio iskren: naravno da ga nije uradio iz prvog pokušaja (svi ga znamo sa X Games i da mu više odgovaraju motorne sanke) ali smo zabeležili najbolji momenat na filmu.

 “Posle nekoliko neuspelih pokušaja i rotacija, nisam bio siguran da će nam priča uspeti. Bilo je momenata kada sam bio “naglavačke” ali sam se izvlačio sa motora i doskakao na noge. Posle par promena na skakaonici, uspeo sam da uradim jedan solidan doskok. Trebalo mi je malo više vremena da ga usavršim - da nadjem pravu brzinu motora i brzinu rotacije… ali verujem da je to sve deo “paketa” kada nešto izvodiš po prvi put. Padaš, podižeš se, pokušavaš ponovo - sve dok ne uspeš” - rekao nam je Brett.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :