Breakthrough: Game of Skate ove nedelje u skejt parku na Ušću

Datum objave:05.05.2016

Pročitano:4198 puta

Datum održavanja: 08.05.2016

Lokacija: Skejt park Ušće, Novi Beograd

Takmičenje Game of Skate u organizaciji Breakthrough biće održano u nedelju 8. maja u skejt parku na Ušću sa početkom u 12 sati. Breakthrough poziva sve skejtere i skejterke da se u nedelju okupe i odlično zabave, a pritom i pokažu šta umeju. 

 

Breakthrough

 

Game of Skate je 1 na 1 takmičenje u kome jedan skejter zadaje trik koji se izvodi na ravnoj površini, dok drugi treba da ponovi. Ukoliko ne uspe da izvede trik dobija slovo S i sve tako dok jedan od takmičara ne dobije SKATE.

 

Suština Game of Skate takmičenja je da svako ima pravo da učestvuje i da ne mora nužno da pobedi najbolji, već su cilj zabava i uživanje. Ovo takmičenje održano je prvi put prošle godine, a okupilo je 30 vozača iz Beograda i drugih gradova u Srbiji. 

 

- Volimo da dođu i skejteri iz drugih gradova, jer samim takmčenjem i okupljanjem pomažemo da se unaprede skejtbord scene u svim gradovima. U planu nam je da u budućnosti održavamo takmičenja i u drugim gradovima, ne samo u Beogradu - kaže skejter Filip Lazić iz Breakthrough organizacije.

 

Prijave za takmičenje se rade na licu mesta i koštaće 200 dinara.


Pogledajte kako je bilo prošle godine: vrh strane
Komentari (2)
Pošalji komentar
Filip
06.05.2016 23:18
U 12 prijave, biće mesta za gledaoce puno
Ilija /
05.05.2016 21:57
U koliko sati ce biti odrzano takmicenje i da li ima mesta za gledaoce?


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :