Boža Podunavac zvezda prve Oscillate žurke

Datum objave:14.04.2016

Pročitano:3102 puta

Datum održavanja: 15.04.2016

Lokacija: Klub Showroom, Beograd

Grupa mladih i perspektivnih di-džejeva stoji iza projekta OSCILLATE, koji će razmrdati domaću tehno scenu. Prva u nizu žurki, karakterističnih po tvrđem zvuku i hipnotišućem vizuelnom identitetu, odigrava se u petak 15. aprila u klubu Showroom Live u Beogradu, a hedlajner je legendarni beogradski di-džej Boža Podunavac.

 

Oscillate

 

Lajnap prve OSCILLATE žurke biće fuzija različitih generacija di-džejeva. Autori koncepta su rešili da spoje sveže i iskusno, perspektivno i afirmisano, u prostoru novootvorenog kluba u Cetinjskoj 15, u koji tvrđa elektronska muzika još nije penetrirala.

Uz Božu Podunavca, koji će žariti masu od tri do pet ujutro, klaberi će moći da uživaju u celonoćnom partijanju uz kvalitetnu i uigranu ekipu manje poznatih imena, koja je pokazala izuzetnu muzičku zrelost na prethodnim događajima.

Žurka počinje u 23 sata, a završava se sutradan u 9:00. Za di-džej pultom će se pored Bože naći Manton (23-01), Nikola M (01-03), rezidenti Timmy Mendeljejev b2b Tomy Catz (05-07) i Peter Portman (07-09). Više o događaju na oficijelnoj Fejsbuk stranici.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :