Boža Podunavac poziva sve ljubitelje klupske muzike da dođu na Makiš!

Datum objave:22.07.2015

Pročitano:4344 puta

Datum održavanja: 25.07.2015

By:Zorica Čanadanović

Lokacija: Makiš - Ada Ciganlija, Beograd

„Pozivam sve ljubitelje savremene klupske muzike da dođu na Makiš u subotu, da upotpunimo festivalsko leto u Beogradu trenutno najatraktivnijim DJ lajnapom“ poručio je pionir elektronskog zvuka u Srbiji, Boža Podunavac, koji je ujedno i jedan od hedlajnera dvadesetočasovnog festivala Techno Drive namenjenog ljubiteljima elektronske muzike, u organizaciji Route 011. Festival počinje u subotu, 25. jula, u 18 časova, a biće održan u letnjoj muzičkoj oazi na Makišu, novom festivalskom prostoru nadomak Savskog jezera, koji se nalazi na adresi Obrenovački drum broj 75.

 

 TECHNO DRIVE FESTIVAL: Boža Podunavac poziva sve ljubitelje klupske muzike da dođu na Makiš!!


Boža Podunavac jedan je od najstarijih beogradskih DJ-eva, ogromnog iskustva i velike popularnosti. DJ karijeru je započeo je 1986. godine kod, tada, najpoznatijeg beogradskog DJ-a i muzičkog urednika 202, Dragana Kozlice, kao saradnik. Od zime 1988. godine Boža započinje samostalnu DJ karijeru, uporedo sa početkom rada u lokalnom omladinskom radio programu Ritam Srca. Radio je u većini tadašnjih diskoteka: Klub 54, Mašinac, Amadeus, Luv, Nana, ZOO...

 

Tokom zime 1993. godine, nakon trogodišnje muzičke saradnje sa Veljom Mijanovićem (Inn Vision, Jazzva) pokreće utorkom zabave u dorćolskoj ruševini, 50 metara od sadašnjeg bioskopa REX. U martu 1994. godine Boža i Velja po prvi put unose deo andergraund kulture u hram disko muzike, klub Industrija, što se smatra i preokretom u muzičkoj politici ovog kluba.
Sa Gordanom Paunovićem i Vladom Janjićem, u okviru projekta Kozmik, od 1995. godine učestvovao u organizaciji dovođenja velikog broja inostranih DJ-a na različite lokacije u Srbiji i Beogradu: Ricardo Rocci, Mark EG, Warlock, Billy Nasty, Trevor Rockcliffe, Brenda Russell, Colin Faver, Craig Thomas, Slam, Phil Perry, Francesco Farfa, DJ Hell, Eric Powell, Charlie Hall, DJ Misjah, Daz Sound, DJ Naughty, John Aquaviva itd.

 

 

Nastupao je sa gotovo svim svetskim DJ zvezdama: Jeff Mills, Richie Hawtin, Dave Clarke, Derick May, Armand Van Helden, Laurent Garnier, Dave Angel, Tony Thomas, Umek, Jamie Anderson, Christian Smith, Charles Siegling, Asem Shama, Kevin Saunderson, Nathan Coles, Gaetano Parisio itd.

 

U klubovima voli da pušta raznovrsnu elektronsku muziku uvek u potrazi za eksperimentom, ali bez zanemarivanja publike. Smatra da edukacija ne sme da bude na uštrb zabave, ali isto tako ne priznaje da je svrha dolaska u klub samo i isključivo zabava. Omiljeni žanr mu je minimal techno „masne“ produkcije sa što manje patetičnih melodija i paterna.

 

Boža je nastupao u gotovo svim klubovima i prostorima u Beogradu među kojima su Industria, Soul Food, Andergraund, Dom Omladine, Barutana, Mondo, Shlep, Omen, XL, Magna House, Kolos, No Name, 4 Sobe, Sound, Bizarre, Kuća, Exile, Gajba, Energija, Wash, Tube, KC Grad, Mint, 20/44, Ringispil, Lebowski, kao i u klubovima širom Srbije, u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Makedoniji, Engleskoj, Rumuniji, Poljskoj, Nemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Grčkoj, Češkoj itd.

 

Pored njega, na sceni će se te večeri naći i internacionalno poznati DJ i producent Dejan Milićević, mladi predstavnik tehno zvuka DJ Speedy i specijalni gost iz Italije Jacopo Ferrari.

 

Za zagrevanje su zaduženi sve popularniji DJ duo iz Užica Luka Vuković i Ivan Radojević, tehno dama Loco Baby, samLuda i Milovan Stojanović.

 

TECHNO DRIVE: 20 sati muzike i provoda! | Beograd 2015

* Klikni da uvećaš mapu

 

Za atmosferu na after party-ju pobrinuće se Concrete DJz, Belgrade Afterhours dvojac Mancha i Mark Panic, Aleksandar Rajić i Dušan Lazović.

 

Ulaznice za „Techno Drive“, po promotivnoj ceni od 500 dinara, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima DD Tickets-a i Gigstix-a, a na ulazu će cena karte iznositi 600 dinara. Takođe, u prodaji su i VIP ulaznice po promotivnoj ceni od 1000 dinara, dok će na dan žurke koštati 1200 dinara.

www.route011.rs  |  www.facebook.com/events/390689444389032


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :