Boža Podunavac ovog petka u Štab Pogonu

Datum objave:28.06.2017

Pročitano:2999 puta

Datum održavanja: 27.06.2017 - 01.07.2017

By:Dragana Joksimović

Lokacija: Štab Pogon, Pančevo

Pančevačka urbana utopija „Štab Pogon” od 27. juna do 1. jula proslavlja pet godina rada. Ovom prilikom u kafe, baru i noćnom klubu održaće se pet žurki, a u petak će „zavrteti” i legenda beogradske di-džej scene Boža Podunavac!

 

Boža Podunavac


Petodnevni rođendanski program „Pogona” počeće u utorak, matineom. Ovom prilikom u bašti „Pogona” prvi put će zavrteti Chris iz berlinskog di-džej dua Eifer & Sucht. Domaća podrška Chrisu biće pogonski rezidenti Enki, idejni tvorac Dance Procession serijala, i Kristijan Stanković, kog već narednog vikenda slušamo i na „Urban Bug” stejdžu na „Exit” festivalu.


Rođendanska sreda, 28. jun, biće koktel veče, na kom će se piti najbolja pića po mišljenju posetilaca prvih 10 „Koktel večeri u Pogonu”. Ovo veče ujedno će najaviti i nastavak serijala koktel večeri tokom leta, a za muzičku selekciju biće zaduženi Siki i Matilda iz serijala „Profesionalci”.

 

Četvrtak će biti veče rezidenata - uz Dymoa i Lobor D-a za pogonskim dekovima od 20 sati do ponoći.  Tokom proteklih godinu dana Marko Dimitrijevski je pod alijasom Dymo u sklopu „Random” serijala događaja gostio različite di-džejeve - od Lukai-ja do Veljka Jovića, a ove večeri snage udružuje sa Darkom Loborom - kolegom iz „All Stars Alliance Pančevo” organizacije.
Nakon giga na međunarodno priznatom „Techno Tuesday Amsterdam”, gde je publiku u „Melkweg Amsterdam” učio da viče „Ura!”, Lobor D s koferom utisaka stiže na peti rođendan „Pogona”.

 

Pet godina Štab Pogona


Sjajan program od utorka do subote krunisaće petak - tačan dan otvaranja „Pogona” 2012. godine - kada u Pančevo dolazi di-džej veteran Boža Podunavac!


Boža je di-džej karijeru započeo 1986. godine i od tada je delio dekove sa mnogim svetskim di-džej zvezdama kao što su Slam, DJ Hell, Jeff Mills, Richie Hawtin, Dave Clarke, Derick May, Laurent Garnier i Green Velvet; i nastupao u gotovo svim klubovima i prostorima širom Srbije, u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni, Velikoj Britaniji, Holandiji, Rumuniji, Poljskoj, Nemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Češkoj...

 

Ovog petka, podrška Boži biće lokalna pančevačka di-džej legenda Miloš Vujović.

 

U subotu jedan od najuspešnijih pogonskih party serijala - „RNB-RAP”, neće samo staviti tačku na pogonski rođendan već će i obeležiti godinu dana postojanja! Vuk i Parke, di-džej i em-si, ovom prilikom imaće i gosta - Koleta, a rezervacije za ovo veče već su uveliko planule.


Osim party programa ovaj rođendan „Štab Pogon” će obeležiti i posebni pogonski stikeri, koje je priredio ilustrator David Bilobrk. Pet simbola „Pogona” - varioci, kmet, ašov, hidra i mandala - pretvoreni su u obične stikere i stikere za trikotažu - koji će moći da se preuzmu u „Štab Pogonu” tokom svih dana trajanja rođendana.


Vidimo se u Pančevu od 27. juna do 1. jula!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :