BOSTON 168 Live u klubovima Drugstore i KPTM

Datum objave:11.10.2017

Pročitano:4869 puta

Datum održavanja: 09.12.2017

Lokacija: Drugstore, Beograd

Kao u Detroitu pre skoro pola veka, grad Torino na severu Italije poslednje dve decenije prolazi kroz društveno socijalnu metamorfozu. Promene su bile iznenadne i izazovne za kontekst u kome stasava torinska omladina. U traganju za smislom i u nameri da definišu sopstveno određenje, razne generacije privučene underground supkulturom, otkrivaju napuštene fabrike i magacine i prilagođavaju ih klupskoj muzičkoj kulturi. Sirovi zvuk fabričkih mašina zamenjen je sirovim tehno frekvencijama.
Iz takve sredine, 9.12.2017. godine u beogradski tehno hram “Drugstore” nam dolazi mlad, dinamičan, internacionalno priznat duo, Boston 168, projekat koji sačinjavaju Sergio Pace i Vincenzo Ferramosca.

 

Boston 168, Drugstore

Sergio i Vincenzo su dugogodišnji prijatelji koji su nakon nekoliko godina samostalnih karijera zaključili da ih više inspiriše zajednički rad. Kreativni impuls i teritorija na kojoj se ovaj dvojac muzički kreće pripada žanru acid tehna, koji neprestano inoviraju novi zvucima i semplovima kombinujući ih sa eksperimentom na polju aranžmana tehno muzike, uglavnom uz korišćenje analogne muzičke elektronske opreme i instrumenata.

2010. godine, osnovali su izdavačku kuću “Old and Young”, kroz koju plasiraju muzičke radove koji su proizvod starih klupskih muzičkih postulata, pogotovo iz acid techno žanra, ali u kombinaciji sa savremenim doživljajem elektronskog tehno zvuka.
U svom radu, kao i na live nastupima koriste i legendarne stare analogne mašine Roland, Korg, Moog. Iza sebe imaju desetine muzičkih izdanja, od kojih neke na etiketama Enemy, Involve, Oddeven, Attic.

 

Nastupaju širom Evrope i često su gosti poznatog berlinskog kluba Berghein.

 

Boston 168, Drugstore

Domaća podrška biće članovi kolektiva TRIII: Boža Podunavac, Mirko Lazarević i Dušan Kačarević. Takođe, kolektiv TRIII promoviše još uvek nedovoljno afirmisane djeve i producente, pa će tim povodom u malom klubu Drugstore nastupiti Gorgia, Ana Rs i DJ Rope.

Žurka u klubu Drugstore će trajati do 06h, a onda se zabava seli u klub KPTM na zvaničan after party, na kome će domaći akteri raditi DJ b2b kombinacije uz priliku da možda vidimo italijanske umetnike i za DJ mix pultom.
Early bird (200) karte po ceni od 600 dinara su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventim.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :