Boris Brejcha još jednom pokazao da klub ne čini prostor, nego energija!

Datum objave:26.11.2018

Pročitano:1986 puta

Datum održavanja: 24.11.2018

Lokacija: Beograd

Topljenje koje se održalo uz podršku Heinekena - Boris Brejcha Showcase je okupio preko 5000 klabera iz svih krajeva Srbije, ali i regiona, dokazujući još jednom da je nakon prvog dolaska postao i ostao njihov miljenik. Njegova neverovatna energija proizvela je ono što se zaista retko može doživeti. Veliki Hangar se transformisao u prisnu atmosferu džinovskog kluba, u kom je teško bilo pronaći ljude koji se nisu njihali uz snažne bitove Borisove muzike. Vizuelne projekcije i 3D svetlosni efekti bili su veoma senzacionalni, ali raspoređeni tako da nisu odvraćali pažnju nego upotpunjavali audiovizuelnu celinu. 

 

Photo credits: Marko Edge Obradović


Svakako ne treba zaboraviti Borisove saborce, takođe predstavnike FCKNG SERIOUS etikete, Deniza Bula koji je majstorski zagrejao publiku uz po koji hit, čisto da razgali emocije i Ann Clue, bez koje se ovaj Showcase ne bi mogao ni zamisliti, jer je upravo ona od samog početka bila Borisova podrška i predivno je videti da je i danas deo njegovog "Roadtrip-a".

 

Organizatori se zahvaljuju publici na ukazanom poverenju i podršci. Sledeća stanica je  https://www.facebook.com/events/354532795319260/ a više informacija o ovom događaju uskoro!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :