Klub Barutana Beograd

BOLESNA ŠTENAD slavi prvih pet godina rada!

Datum objave:11.11.2015

Pročitano:4928 puta

Datum održavanja: 14.11.2015

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac, Beograd

Beogradski bend koji nas već pola decenije drži budnim, osvešćuje na najoriginalniji mogući način, zasmejava i zabavlja... jer gde su mladi, tu je i šala... BOLESNA ŠTENAD prvih pet godina rada slavi u subotu, 14. novembra, u Božidarcu, na Vračar Rocks festivalu!

 

BOLESNA ŠTENAD slavi prvih pet godina rada! | Božidarac | Vračar Rocks | Beograd 2015


,,Ne postoji ništa lepo što o sebi možemo reći u ovom trenutku, znate i sami koliko smo ružni i odvratni!! Kraj je godine i slavimo 5 godina postojanja, je_anja na sceni, povlačenja po najgorim rupčagama pa sve do prestižnih festivala. Najlakše je svirati pred svojom publikom u Beogradu jer nam uvek šalje čistu energiju i ljubav, a mi onda jedino to možemo i da vratimo!! Obećavamo druženje, pijanstvo, skandal, kolektivno napušavanje, goste... Sviramo sve!", jasan je i uvek direktan Aleksandar Marković - Dialup Lama, frontmen bolesnih štenaca.


Uz njih će u subotu nastupiti ODVOJENA STVARNOST, alternativni rock bend iz Novog Sada, kao i HURLEUR - heavy punk-rock bend koji svira pesme sa tekstovima na srpskom i koji predstavlja svojevrsni krik jedne generacije sa tekstovima punim bunta koji govore o trenutnom stanju u kom se naše društvo nalazi.


U subotu se na Vračar Rocks festivalu u Božidarcu očekuju svi oni koji su odbili da plate ,,Infostan" 200 dinara više... a i oni drugi... jer ,,Život je lep"!

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), kao i u Žila Shopu (Čumićevo Sokače).Na ulazu u Božidarac, na veče koncerta, ulaznice će koštati 500 dinara.

 

Delimo 3 x 2 ulazinice. Pošalji mail sa na redakcija@urbanbug.net 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :