Bokee na ASAP žurci ovog petka u Pančevu

Datum objave:04.04.2017

Pročitano:4660 puta

Datum održavanja: 08.04.2017

By:Dragana Joksimović

Lokacija: Apolo, Pančevo

Ovog petka, 7. aprila, u pančevačkoj dvorani „Apolo” biće održana žurka u sklopu serijala ASAP. Organizacija „All Stars Alliance Pančevo” ovom prilikom će ugostiti beogradskog di-džeja i producenta Bojana Vićentijevića Bokee-ja. Lokalna di-džej podrška večeri biće Sloba i Zee Jovanović, koji će raditi intro b2b, i Lobor D, koji će zatvarati žurku. Kako „All Stars Alliance Pančevo” brine i o vizuelnom aspektu svojih događaja, dežurni vi-džej ove večeri biće Peđa Niškanović, poznatiji pod alijasom Witness.

 

ASAP

 

Dok je trance bio popularan krajem devedesetih, Bokee je vodio „New Generation” emisiju. Nakon pokretanja emisija „Club Expirience” i „Groovilicius” sa kolegom Dachom, rođena je i organizacija „Kinetic Vibe”. Od 2005. do 2010. bio je među top 3 di-džejeva po mišljenju tada popularnog sajta chillout.co.yu. Od 2009. sa kolegom Markom Vukovićem osniva organizaciju „SillyHeadz”. Na velikim žurkama i festivalima često je domaća podrška, a John Digweed, Guy J, Guy Mantzur, James Zabiela, Lee Burrige, Marshall Jefferson, Chris Liebing i Hernan Cattaneo samo su neka od imena s kojima je „podelio” dekove. Na aprilskom ASAP-u slušaćemo ga od ponoći.

 

Bokee - ASAP


Braća Sloba i Zoran Jovanović, koji će 7. aprila raditi back to back set, na sceni su već 2 decenije. U njihovim setovima možete čuti varijacije od deep tech-a, preko progressive house-a do techno zvuka sa puno melodičnih deonica. Deo su „All Stars Alliance Pančevo” organizacije od samog osnivanja i značajno su uticali na razvoj i usmerenje pančevačke scene elektronske muzike. Zajedno nastupaju i kao „Bizmis Brothers”.


Progressive house i tech house di-džej Darko Lobor, koji nastupa pod alijasom Lobor D, takođe će se predstaviti publici na aprilskom ASAP-u. Lobor je kao producent prisutan na sceni elektronske muzike od 2005. godine. Zvuk koji „pušta” kombinuje techno i progressive house motive. After party-ji su mu uža specijalnost, čemu je posvetio i svoj serijal mikseva „Sunday Aftermath Mix”. Idejni je tvorac „Ura!” serijala žurki koje se jednom mesečno održavaju u pančevačkom klubu „Štab Pogon”.


Za vizuelni ugođaj na aprilskom ASAP-u biće zadužen Predrag Niškanović poznatiji kao vi-džej Witness. Peđa je u svetu vi-džejinga preko 10 godina, a videom se bavi od 2003. godine, kada je sa Marjanom Vrhovcem i Nebojšom Nenadićem osnovao je „15minutespictures”. Radi na žanrovski veoma različitim žurkama pa ga, osim na techno, house i progressive žurkama možete sresti i na drum and bass događajima i koncertima. Sedmog će u „Apolu” vizuelno ispratiti sva tri di-džej seta.


Karte za aprilski ASAP će se prodavati na ulazu na žurku, po ceni od 200 dinara pre, odnosno 300 dinara nakon ponoći.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :