Bokee b2b Marko Vuković b2b Joma Maja: Trio sa Urban BUG stage-a stiže u klub THE TUBE!

Datum objave:22.10.2015

Pročitano:5979 puta

Datum održavanja: 24.10.2015

By:Iva Arifaj

Lokacija: The Tube, Beograd

Ove subote spremite se za ozbiljan back2back koji će se odvijati za DJ pultom, jer klabere dočekuje fantastičan trio, koji je ove godine oduvao Urban Bug stage na Exit festivalu. Bokee, Marko Vuković i Joma Maja ponovo će publici dokazati zbog čega su te večeri bili najbolji spoj. 

 

Bokee b2b Marko Vuković b2b Joma Maja: Trio sa Urban BUG stage-a stiže u klub THE TUBE! | Beograd 2015

 

BOKEE aka Bojan Vicentijević bavi se elektronskom muzikom više od 15 godina. Pored svoje solo karijere, koja je opstala do danas, krajem 90ih prezentovao je publici još neafirmisan progressive house zvuk pod imenom Kinetic Vibe (u saradnji sa svojim prijateljem Dačom). Bojan je zajedno sa svojim kolegom 2001. uspešno vodio kultnu radio emisiju „Groovilicious“, koja ubrzo postaje jedna od najslušanijih u etru. Bokijeva istrajnost u poduhvatu probijanja novog žanra vodi ga do samog vrha domaće scene i donosi mu nastupe sa najvećim svetskim zvezdama progressive zvuka. Kako je vremenom ovaj žanr muzike zatajio, danas od Bojana možete očekivati fantastičan groovy tech house fazon.

 

BOKEE b2b MARKO VUKOVIĆ b2b JOMA MAJA | Urban BUG stage Exit Festival 2015

 

Pogledaj galeriju sa Exita - subota 11.07.2015.

 

Marko Vuković iz Beograda, zainteresovao se za muziku još davne 1993. godine kada je otvorena legendarna „Industrija“. Od 1999. aktivno kreće da se bavi DJ-ingom, radeći u vinyl radnji i miksajući ploče svaki dan, prikupuio je sjajne veštine za rad na gramofonima. Svoju prvu rezidenturu ostvario je 2003. godine u klubu Mamolo i nastavio da radi utorkom naredne tri sezone. Pored kluba Mamolo, bio je rezident i u klubovima Energija, Cvijeta i Andergraund, gde je svojevremeno bio i menadzer. Marko je nastupao i na velikim festivalima kao što su EXIT, Ovo je moj grad, Beer Fest, Love Fest, SHARE, BLEF...

 

JOMA MAJA stiže iz Bosne i Hercegovine. Posećujući različite festivale i klubove po Evropi bila privučena elektronskoj muzici još iz tinejdžerskih dana. U svet miksovanja uveo ju je DJ Woodie. Nakon uspeha u regionu, nastupala je na većim i manjim festivalima kao što su EXIT, Momento Demento Festival u Hrvatskoj, Fresh Wave Festival, Lunar u Bosni. Učestvovala je kao finalista u Burn Residency takmičenju 2014. godine u Bosni, a iste godine započela i sopstvenu produkciju.

 

Ulaz će biti slobodan do ponoći, dok će se kasnije karte naplaćivati 250 dinara. Be there!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :